Bestuurslid Aart Veenbrink van Belangenvereniging Contact Barchem(r) bedankt Anneke Koeleman en Martin Marsman voor hun bijdrage aan de Barchemse revue. Foto: Mark Koeleman.
Bestuurslid Aart Veenbrink van Belangenvereniging Contact Barchem(r) bedankt Anneke Koeleman en Martin Marsman voor hun bijdrage aan de Barchemse revue. Foto: Mark Koeleman. Foto:

'Creativiteit en inzet van al die vrijwilligers is prachtig'

BARCHEM – "Ze zijn onmisbaar. Vrijwilligers die belangeloos en met veel inzet medewerking verlenen aan al die Barchemse evenementen die er worden georganiseerd. Op jaarbasis maar liefst 25 in aantal. Een ongekend aantal voor een kleine gemeenschap als de onze. En specifiek willen we op deze avond en morgenavond de vrijwilligers bedanken die aan deze revue hun medewerking verlenen. De creativiteit, inzet en enthousiasme. Dat is prachtig. En voordat we nu verder gaan met de revue wil ik twee van deze creatieve en enthousiaste mensen even bedanken. Anneke Koeleman en Martin Marsman waar zijn jullie?"

Door Jan Hendriksen

Bestuurslid Aart Veenbrink van Belangenvereniging Contact Barchem haalde op de eerste van twee de revuevoorstellingen 'DNA Onbekend', woensdagavond 23 augustus Anneke Koeleman en Martin Marsman direct na de pauze voor het voetlicht om ze te bedanken voor hun jarenlange inzet voor de revue. "Al vele jaren behoort de revue tot het vaste feestprogramma van het Barchems Feest. Jullie inzet, enthousiasme en creativiteit mag daarom wel eens benoemd worden", aldus Veenbrink. De traditionele revue was op verzoek van Vereniging Contact Barchem dit jaar wel in een ander en kleiner jasje gestoken dan men gewend was. Dit om het muzikale na programma meer ruimte te geven. En dat pakte goed uit.


Lees over de revue op pagina 23