Zo'n vijftien zangers en zangeressen brachten tot verrassing van het winkelend publiek en personeel van de Plusmarkt het nummer 'Can't stop the feeling' ten gehore. Foto: PR.
Zo'n vijftien zangers en zangeressen brachten tot verrassing van het winkelend publiek en personeel van de Plusmarkt het nummer 'Can't stop the feeling' ten gehore. Foto: PR. Foto:

Deelnemers Reurle Live doen flashmob bij Plus Kogelman

RUURLO - Er waren veel verbaasde gezichten afgelopen zaterdagmorgen in de Plus supermarkt van Thom en Yvonne Kogelman. Een aantal deelnemers aan Reurle Live hield in de supermarkt een flashmob waarbij, zonder aankondiging vooraf, een nummer van Justin Timberlake werd gezongen.

Zo'n vijftien zangers en zangeressen brachten tot verrassing van het winkelend publiek en personeel van de Plusmarkt het nummer 'Can't stop the feeling' ten gehore. Jong en oud bewoog mee met de enthousiaste Reurle Live'ers en er werden zowel binnen als buiten ook filmopnamen gemaakt. De klanten konden dit muzikaal intermezzo wel waarderen, getuige de reacties in de winkel. De deelnemers aan Reurle Live wilden op deze muzikale manier de sponsor Plus Kogelman danken voor drie jaar ondersteuning om Reurle Live mede mogelijk te maken.
Het filmpje kan worden bekeken via de website en Facebookpagina van Plus Kogelman en Reurle Live.