Wethouder Joke Pot met het winnende team bij het onthulde bord 'Mooiste plaats van Gelderland 2017'. Foto: Jaime Lebbink
Wethouder Joke Pot met het winnende team bij het onthulde bord 'Mooiste plaats van Gelderland 2017'. Foto: Jaime Lebbink Foto:

Geesteren 'mooiste van Gelderland'

GEESTEREN - Het achtste seizoen van Zomer in Gelderland bracht Omroep Gelderland dit jaar langs 15 plaatsen in de provincie die alle meedongen voor de titel 'Mooiste plaats in Gelderland 2017'. De Achterhoek blijft een geducht tegenstander als je bedenkt dat Harreveld in 2016 de winnaar werd en er ook dit jaar weer vijf plaatsen meestreden, Meddo, Haarlo, Halle-Heide, Zelhem en Geesteren. Winnaar werd dus Geesteren. Het team behaalde de meeste punten tijdens de opdrachten op het Kerkplein op 24 augustus (4333) en ook nog eens de meeste stemmen via de App (1020). Met de opdrachten werd 1000 euro gewonnen die aan een goed doel moest worden besteed. Het werd een enorme brunch voor het gehele dorp op zondag 10 septembe. Zaterdag onthulde wethouder Joke Pot samen met teamcaptain Willy Erinksveld het bord met de titel.