De mooie spullen- en brocante beurs is een beurs door particulieren en geen rommelmarkt. Foto: PR.
De mooie spullen- en brocante beurs is een beurs door particulieren en geen rommelmarkt. Foto: PR. Foto:

Mooie spullen en brocante beurs

HAARLO – Groei & Bloei afdeling Berkelland-Haaksbergen-Ruurlo houdt op zaterdag 25 november in zaal Prinsen in Haarlo van 10.00 tot 15.00 uur voor de derde keer een beurs met mooie spullen. Een beurs met glaswerk, schalen, onderborden en dienbladen, kaarsen, kaarsenstandaards, brocante, potten zowel voor binnen/buiten, vazen, kerstartikelen zoals verlichting, ballen, tuingereedschap, brocante en zelf gemaakte bloem- en kerststukken en kransen. Het is een beurs door particulieren. Het is geen rommelmarkt. Vrije entree. Meer informatie: Marcel Borkus, tel. 06-15291971.


Katten gemist en gevonden

GEESTEREN- In het buitengebied van Geesteren is een poes gevonden. Ze is cypers/grijs gestreept met wat rood en een witte snuit/borst/voorpoten en droeg een zwart vlooienbandje, ze is een puber.

In Eibergen is in de Meidoornstraat is een zwart/witte kat gevonden, de kop heeft een Felix-tekening en verder heeft de kat een witte hals/borst/buik en voorpoten, droeg een zwart/grijs vlooienbandje.
Kater Guus wordt vermist op de Hoge Haarweg, hij is een cypers/rode kater van anderhalf jaar oud, is gechipt en gecastreerd.

Voor informatie kan men contact opnemen met Stichting Amivedi, meldpunt Aalten/Achterhoek, Sylvia Spaargaren, tel. 088 – 0063305 of mailen naar achterhoek@amivedi.com.