Jan Riesewijk  & Co komt voor theatervoorstelling naar Voorjaarsfeest Rietmolen. Foto: PR
Jan Riesewijk  & Co komt voor theatervoorstelling naar Voorjaarsfeest Rietmolen. Foto: PR Foto:

Cursus humor op Voorjaarsfeest

Jan Riesewijk & Co komt voor theater- voorstelling naar Rietmolen

RIETMOLEN - Jan Riesewijk & Co geeft tijdens het Voorjaarsfeest in Rietmolen een cursus humor. Op vrijdagavond 7 april is iedereen welkom om genieten van deze humorvolle theatershow in de sfeervolle tent aan de Saalmerinkweg in Rietmolen.

Het is inmiddels het derde jaar dat er een theateravond wordt gehouden tijdens het Voorjaarsfeest. De titel 'De Cabareetmölle' heeft deze avond inmiddels gekregen. Dit jaar staat staat de streektopper Jan Riesewijk & Co op de planken. De show trekt dit theaterseizoen honderden mensen naar de Overijsselse en Achterhoekse theaters. Op vrijdag 7 april kunnen belangstellenden in Rietmolen een avond onbekommerd lachen om deze streekhumor.

Gala avond in de feesttent

Jan Riesewijk laat zich tijdens de voorstelling vergezellen door zijn collega cabaretiers, waaronder het bekende duo Joost & Martijn. Zij zijn 'wereldberoemd' in de Achterhoek en Paul Wiefferinck en Mathilde Geerds. Jan Riesewijk, schitterde enkele jaren geleden als veelzijdige acteur in de rol van 'Mans' samen met zijn soapbroer Gait (Herman Finkers) in de KRO streeksoap 'Van Jonge Leu en Oale Groond'. Nu staat hij in de theaters.

"Het is een voorstelling met diverse sketches en typetjes, aan elkaar gepraat door Jan Riesewijk", legt Jan Willem ten Beitel, een van de organisatoren van het Voorjaarsfeest uit. "De voorstelling is leuk voor iedereen, maar waarschijnlijk trekt het een publiek vanaf zo'n veertig jaar. We willen een feestweekend voor mensen van alle leeftijden. De zaterdag zal een wat jonger publiek trekken, met de band MmoozZ en een DJ Bacchie", verwacht Ten Beitel. Zaterdag is de entree is 8 euro en de tent is open om 21.30 uur. Boh Foi Toch speelt op zondag. Entree is 8 euro en de tent is open om 16.00 uur . Het optreden van Boh Foi Toch start om 18.00 uur.

Wie op vrijdag naar het feest gaat moet geen stampvolle warme tent verwachten, maar kan rekenen op een soort van gala. "Er zijn zitplaatsen. We maken er echt een theateravond van", aldus Ten Beitel. "Als je naar een voorstelling in theater gaat van Riesewijk en Co moet je al snel meer dan 20 euro betalen. Voor liefhebbers is het dan ook een uitgelezen kans om deze theateravond voor een mooie prijs mee te beleven. Kaarten kosten namelijk 12,50 euro", benadrukt Ten Beitel.

Wie er bij wil zijn kan kaarten bestellen in de voorverkoop via info@voorjaarsfeestenrietmolen.nl. De zaal is open vanaf 20.00 uur. Koffie met wat lekkers staat dan klaar. De voorstelling begint om 20.30 uur.


www.voorjaarsfeestenrietmolen.nl