De jubilarissen. Foto: PR
De jubilarissen. Foto: PR Foto:

Kleindiersporters gehuldigd

REGIO - Op de algemene ledenvergadering van Kleindiervereniging Oost Achterhoek op 30 maart werden zeven jubilarissen gehuldigd. Zij kregen van de vereniging de hartelijke felicitaties, een kleine attentie en een mooie oorkonde als dank voor hun inzet voor de kleindierensport en de vereniging. Drie leden kregen daarnaast ook een oorkonde en een speldje van de overkoepelende organisatie, de KLN, omdat zij daar een fokkersnummer hebben.

De jubilarissen zijn: Harrie Kroekenstoel uit Groenlo, 25 jaar lid, Hans Tenbergen uit Zevenaar, 25 jaar lid, Ronald Brockotter uit Groenlo, 40 jaar lid, Gerie Pieper uit Eibergen, 40 jaar lid, Fam. Florijn uit Eibergen, 50 jaar lid, Huub Ras uit Eibergen, 50 jaar lid en Gerrit Wormgoor uit Eibergen, 60 jaar lid.

De vereniging is verheugd zoveel leden te hebben die al zo lang bij de vereniging actief, of ondersteunend lid zijn. Door de ontwikkelingen rond dierziektes en het verplichte enten van de dieren die naar tentoonstellingen gaan, verliezen verengingen regionaal en landelijk veel leden. De vereniging zou het fijn vinden om wat meer jongere en jeugdleden erbij te krijgen. Wie meer wil weten over de club, kan terecht op de website.


www.kvoostachterhoek.nl