Barbecuetips en informatie over kamperen in Nederland en Duitsland, op maandag 5 juni bij Obelink. Foto: PR
Barbecuetips en informatie over kamperen in Nederland en Duitsland, op maandag 5 juni bij Obelink. Foto: PR Foto:

Grensfestival bij Obelink op Tweede Pinksterdag

WINTERSWIJK - Je hoeft niet ver weg om lekker te kamperen: Duitsland en Nederland zijn populaire vakantiebestemmingen en echte kampeerlanden. Veelzijdig, mooie steden en prachtige natuur. Veel Nederlanders vieren hun kampeervakantie bij onze oosterburen en andersom. Tijdens het grensfestival op maandag 5 juni zet Obelink de Duitse merken in het zonnetje en houdt de vrijetijdsmarkt acties en activiteiten zoals live cooking.

Wie benieuwd is naar campings in Duitsland en Nederland, kan een gratis campinggids van ACSI meenemen. Al meer dan 50 jaar zijn zij de campingspecialist van Europa en bieden zij veel informatie over campings, accommodaties en kampeerreizen. Met deze gids zijn campings met elkaar te vergelijken en kan de kampeerder op zoek gaan naar een camping die bij hem past.

Voor het eerst dit seizoen komt een chefkok van Weber langs om heerlijk te barbecueën. Maarten van Mattie's Grill is door Weber getraind en gecertificeerd. Hij gaat met meerdere barbecues koken waaronder de Weber Q 1400 en een Weber Genesis II barbecue. Hij geeft de gehele dag tips en beantwoordt vragen en natuurlijk kan iedereen een hapje proeven.
Andere acties zijn: bij aankoop van een Brand voortent krijgt men een gratis Brand Mistral stormafspanset; er worden twee Jack Wolfskin rugzakken verloot in de winkel. Eén voor mannen en één voor vrouwen; in het restaurant kan men genieten van een XL schnitzel met frietjes en salade; daar speelt de harmonicaclub gezellige Nederlandse en Duitse nummers.

Obelink Vrijetijdsmarkt is op maandag 5 juni, Tweede Pinksterdag, geopend van 10.00 tot 17.00 uur.