André Grobbink, Robert Overbeek en Willem Mekkelholt (vlnr) pakken uit met tweede Noaberfestival op Watermolen. Foto: PR
André Grobbink, Robert Overbeek en Willem Mekkelholt (vlnr) pakken uit met tweede Noaberfestival op Watermolen. Foto: PR Foto:

Noaberfestival breidt programma uit

REGIO – Het Noaberfestival Bi'j de Watermölle in Haaksbergen heeft het programma fors uitgebreid. Op zondag 27 augustus is er voor elke doelgroep van alles te beleven op de watermolen. Muziek, cabaret, oldtimer tractoren, de Kreidlerclub, de Sciroccoclub, crossauto's, een kidscorner en een ware Ladies Bouelvard voor de dames.

De initiatiefnemers zijn André Grobbink, Robert Overbeek en Willem Mekkelholt. De eerste editie zagen ze deels in het water vallen, maar dat belette het drietal niet om dubbel zo stevig uit te pakken met de tweede editie. "Het Noaberfestival mocht geen eendagsvlieg worden en daar houden we ons ondanks de financiële tegenvaller van vorig jaar aan. Het slechte weer speelde ons parten en dat was jammer." Er komen foodtrucks, bezoekers kunnen relaxen in hangmatten tussen de bomen en op het terras van restaurant Bi'j de Watermölle heeft Bennie Morsinkhof, alias Karel van de Kate, de regie over het cabaretprogramma. "Zet 27 augustus in de agenda. We gaan er een mooi feest van maken", verzekert het organiserende trio. Entree bedraagt 5 euro. Noaberfestival Bi'j de Watermölle is ook te volgen op Facebook.


Rockcafé Taste rennerscafé Dwars Deur Grolle

GROENLO - Ook dit jaar is Rockcafé Taste weer de plek waar op zondag 20 augustus het wedstrijdsecretariaat van Dwars deur Grolle is gevestigd. .De renners kunnen er de rugnummers afhalen. Bij de ontvangst is er voor alle renners een gratis kop koffie of thee.

Na afloop van de koers is er live muziek van de coverband School's Out. School's Out stond eerder op een KUDO-avond in Taste en viel op door het repertoire, enthousiasme en kwaliteit. Diverse bekende rockcovers komen langs, enkelen in bijzondere uitvoering. Vorig jaar stond de band op Koningsdag in Lichtenvoorde en ze lieten ook daar een behoorlijke indruk achter.

School's Out staat in Rockcafé Taste op zondag 20 augustus. Foto: PR