De competitie is gestart. Foto: PR
De competitie is gestart. Foto: PR

Tafeltennisseizoen is weer begonnen

BELTRUM - Na de zomervakantie is Tafeltennisvereniging Vios weer begonnen aan een nieuw seizoen. De tafels zijn gepoetst en staan klaar voor de leden uit Beltrum, Eibergen, Borculo, Ruurlo en Groenlo.

De vereniging zou het leuk vinden om nieuwe spelers te mogen begroeten en nodigen de inwoners van Berkelland uit om kennis te maken met tafeltennis. Er wordt iedere maandag gespeeld in het achterste zaaldeel van sporthal ‘de Sonders’ in Beltrum vanaf 19.30 uur. De leden van Vios zijn zowel actief op recreatief niveau, maar er zijn ook spelers die aan de Oost Gelderse competitie deelnemen (4e tot 6e klasse). Er is een mix van dames en heren, waarbij de heren in de meerderheid zijn. Iedereen is welkom om ook eens een balletje te komen slaan tegen een van de leden. Batjes en balletjes zijn voldoende aanwezig in de sporthal. Wel dient men zelf een paar sportschoenen mee te brengen. Na afloop is er voldoende gelegenheid om gezellig na te praten in ‘de Spilsoos’.


Bridgen in kruidentuin

EIBERGEN - Woensdag 23 augustus hield de Berkelbridge Eibergen voor de zesde keer een bridgedrive in de kruidentuin. In een prachtige ambiance en bij stralend weer, werd er in drie lijnen gestreden om de eer. In de A-lijn waren de winnaars Nel de Groen en Paula Oprel, in de B lijn Iet Hensbroek en Jansje van Dijk en in de C-lijn Ad te Rietmolen en Lubbert Baarssen. Zij werden verblijd met een jaarkaart 2018 van de kruidentuin. De eerstvolgende drive is op zaterdag 28 oktober. Op die dag gaan de deelnemers in verschillende locaties - cafe's, restaurants - bridgen. Voor informatie kan men erecht op de site van Berkelbridge Eibergen.

De competitie is gestart. Foto: PR
Bridgedrive bij de kruidentuin. Foto: PR