Kruisjassen van start. Foto: PR
Kruisjassen van start. Foto: PR Foto:

Kruisjasavonden bij SP Neede

Kruisjasavonden bij SP Neede

NEEDE - De zomervakantie zit er weer op en bij Sp Neede beginnen de liefhebbers weer te denken aan het kaarten voor het seizoen 2017/2018. Evenals voorgaande jaren organiseert de club in het clubgebouw van Sp. Neede het bekende kruisjassen. Niet zoals voorgaande jaren 's avonds, maar 's middags. Behalve op 21 december, dan wordt er in de avond gekaart. Het programma ziet er als volgt uit: aanvang donderdag 28 september, 26 oktober, 30 november, 25 januari, 22 februari, 29 maart en 26 april al deze middag beginnen om 13.30 uur. Op 21 december begint de avond net als voorgaande jaren om 19.00 uur.

De inleg bedraagt €2,50. Er worden drie rondjes gekaart, iedere ronde wordt men door loting aan een maat gekoppeld. Tijdens de eerste ronde wordt een kopje koffie aangeboden. Op elk kaartavond zijn er mooie prijzen voor de kaarters met de meeste punten en er is uiteraard ook een troostprijs voor de minst gelukkige.

De prijsuitreiking is aan het eind van de middag. Er wordt ook een seizoensklassement bijgehouden. Voor het klassement telt het beste resultaat uit 6 van de 7 gespeelde wedstrijden, uitgezonderd 26 april. Na de laatste kaartmiddag, in april, worden de seizoensprijzen uitgereikt. Iedereen die van kruisjassen houdt, is van harte welkom.