Henk Heideman en Carlo Brekveld. Foto Rob Stevens
Henk Heideman en Carlo Brekveld. Foto Rob Stevens Foto:

Apart, maar toch ook samen

NEEDE - Autobedrijf Heideman aan de Kisvelderweg 1-3 bestaat nu bijna vier jaar. Henk begon met een eenmanszaak. Maar het bedrijf is gegroeid. Elk jaar kwam er wel een medewerker bij. Het bedrijf heeft nu vijf medewerker in dienst die het noodzakelijk onderhoud en de airco-service doen, alsmede APK-keuringen en vele andere verrichtingen aan de auto's van klanten die uit de gemeente Berkelland en omgeving komen. Een van de laatste werknemers die in de loop van 2016 bij Heideman voor twintig uur in dienst kwam is Carlo Brekveld. Die samenwerking krijgt nu ook een ander dimensie.

Door Rob Stevens

Henk Heideman: "We bestaan nu bijna vijf jaar. Er is al die jaren een gestage groei geweest. Dat is dankzij mond op mond reclame en mijn grote netwerk dat ik daarvoor al had opgebouwd, onder meer in de voetbalwereld. Om wat meer tijd voor mijn klanten te creƫren is Henk Haarman als administrateur voor halve dagen aangenomen. Carlo is sinds 1 jaar voor zich zelf begonnen onder zijn eigen naam Auto Brekveld, dit in het pand naast Autobedrijf Heideman. De andere twintig uur blijft hij in dienst van Autobedrijf Heideman. Dat geeft onze samenwerking aan. Als iemand een nieuwe of andere gebruikte auto wil verwijs ik hem naar auto Auto Brekveld. En Carlo verwijst op zijn beurt mensen voor het onderhoud van een bij hem aangeschafte auto naar Autobedrijf Heideman, waar hij immers zelf ook werkt als monteur. Hij kent de betreffende auto's door en door.
Carlo Brekveld: "Men kan bij mij terecht voor zowel nieuwe als gebruikte auto's en lichte bedrijfswagens tot 3500 kg. Ik heb nu zo'n dertig gebruikte auto's in verschillende prijsklassen staan. Deze zijn op mijn website te vinden. En als iemand een nieuwe auto wil kan dat ook. Samen met de klant specificeren we dan eerst de specifieke wensen en prijsklasse en dan ga ik voor de klant op zoek in mijn netwerk. Ik ben van huis uit automonteur, ik zit al vanaf de jaren tachtig in deze branche. Dan kijk je toch met een andere blik naar auto's. Alle merken zijn mij wel bekend. Ik weet wat ik verkoop. Een goede kans dat ik zelf ook de auto onderhanden krijg voor het onderhoud bij autobedrijf Heideman.
Henk Heideman en Carlo Brekveld zijn ervan overtuigd dat ze elkaar met hun expertise versterken. Carlo werkt halve weken bij buurman Heideman en beide bedrijven zijn buren dus contact is snel gelegd. Het zal hun klanten ten goede komen.


www.autobedrijfautobrekveld.nl, www.autobrekveld.nl