Beatline speelt in Haarlo. Foto: PR
Beatline speelt in Haarlo. Foto: PR Foto:

Swinging Sixties Haarlo

HAARLO - Binnenkort kunnen dansliefhebbers en liefhebbers van sixties en seventiesmuziek weer een avond lang genieten op of naast de dansvloer. De coverband Beatline speelt op zaterdag 21 oktober bij zaal Prinsen in Haarlo.

De vijf muzikanten waren zeker niet op zoek naar een late carrière, maar als ware liefhebbers van de zestiger- en zeventigerjaren muziek gingen zij door waar anderen stopten, en spelen de bandleden nog steeds met veel plezier om de sound van de Rock- en Beat muziek uit die tijd levend te houden.
Van heinde en ver komen fans de optredens van Beatline bezoeken, ongeacht aan welke kant van de grens de band speelt. De recente optredens in Vreden, Alstätte en Borken hebben de band ook veel Duitse fans bezorgd, dankzij hun repertoire met veel herkenbare tophits uit de 60-er en begin 70-er jaren. De band speelt beat- en rocknummers van onder andere de Stones, Shadows, Cliff Richard, CCR, Roy Orbison, Beatles, Elvis, Them, en vele andere toppers van toen.
Vanaf 20.30 uur tot ongeveer 00.30 uur is het 'Swinging Sixties' in Haarlo. De zaal is open vanaf 20.00 uur, en er zijn voldoende zitplaatsen voor wie even uit wil rusten van het dansen.
Tot donderdag 19 oktober zijn de kaarten in de voorverkoop voor € 7 verkrijgbaar (avondkassa € 10).
Voorverkoopadres is HCR Prinsen, Eibergseweg 13, Haarlo tel: 0545-261232, of reserveer via de site.


www.beatline.nl