Grote belangstelling voor de woningen Op de Bleek. Foto: PR Ter Steege
Grote belangstelling voor de woningen Op de Bleek. Foto: PR Ter Steege Foto:

Grote belangstelling voor start verkoop Op de Bleek

EIBERGEN – De start verkoop van twintig luxe appartementen en 12 semi-bungalows in nieuwbouwwijk Op de Bleek kon afgelopen donderdag 2 november rekenen op enorme belangstelling. Ruim 250 geĂ¯nteresseerden kwamen op het startevent af en vulden een inschrijfformulier in. Ontwikkelaar Ter Steege kijkt samen met het makelaarsteam terug op een buitengewoon geslaagde middag.

"Dat er weinig aanbod is voor senioren in Eibergen en omgeving werd gisteren nogmaals duidelijk", aldus Yvette Jaarsveld, verkoopmanager bij Ter Steege. "Gelukkig kunnen we vanaf nu in ons project Op de Bleek in Eibergen hierin voorzien. Naast het geringe aanbod en de gunstige financierings- en verkoopmogelijkheden zorgt het feit dat we gegarandeerd starten met de bouw in het voorjaar van 2018 voor deze overweldigende belangstelling." Tot 20 november aanstaande kunnen de inschrijfformulieren/optieverzoeken worden ingediend. Daarna gaat het verkoopteam in gesprek met de eerste optanten.

Met de start verkoop is ook alle verkoopdocumentatie beschikbaar gekomen. Op de site opdebleek.nl staan zowel de semi-bungalows als de appartementen weergegeven. Daarop zijn de plattegronden, prijslijsten en tekeningen als download beschikbaar. Ook de verkoopbrochure is bij het makelaarsteam te verkrijgen. Belangstellenden kunnen contact opnemen met de makelaars: Ten Hag Makelaarsgroep, Bennink Makelaardij en Scheers & Roes Makelaars.


opdebleek.nl