Ook dit jaar maken de vrijwilligers lekkere oliebollen. Foto: PR Crescendo
Ook dit jaar maken de vrijwilligers lekkere oliebollen. Foto: PR Crescendo Foto:

Help muziekvereniging Crescendo de winter door en koop oliebollen

NEEDE - De Werkgroep Muziekvereniging Crescendo bestaat geheel uit vrijwilligers die Muziekvereniging Crescendo een warm hart toedragen. De dames zijn aanwezig op de repetitieavonden van het orkest en de drumfanfare om koffie te schenken in de pauze en na afloop een biertje te tappen. Ook zorgen ze ervoor dat het gebouw altijd schoon is. De jaarlijkse loten worden altijd eind augustus begin september verkocht en om de kas extra te spekken worden er in december oliebollen gebakken en graftakken gemaakt.

Dit jaar worden er ook oliebollen gebakken en takken gemaakt op zaterdag 16 december op de parkeerplaats van de Albert Heijn in Neede. De verkoop is van 10.00 uur tot 16.00 uur. De oliebollen kosten 7 euro voor 11 stuks en de graftakken kosten 10 euro per stuk.
Takken en bollen kunnen ook besteld worden via secretariaatwmc@gmail.com. De dames zorgen er dan voor dat de bestelling klaar staat. De opbrengst van de verkoop van dit jaar wordt gebruikt voor de aanschaf van een nieuwe verwarmingsketel voor het Crescendogebouw aan de Haaksbergseweg in Neede.