Het bestuur van WSV DOS Barchem met de eigenaren van Bouwkracht Vakpersoneel BV Ron en Jolanda. Foto: PR
Het bestuur van WSV DOS Barchem met de eigenaren van Bouwkracht Vakpersoneel BV Ron en Jolanda. Foto: PR Foto:

DOS in nieuw door Bouwkracht Vakpersoneel

BARCHEM – Wandelvereniging WSV DOS Barchem heeft met Bouwkracht Vakpersoneel B.V. uit Hengelo (Gld) een nieuwe sponsor gevonden. Alle leden van WSV DOS Barchem hebben namens Bouwkracht een paraplu ontvangen voor tijdens het wandelen. Daarnaast zijn alle actieve vrijwilligers voorzien van nieuwe shirts bedrukt met het logo van WSV DOS Barchem. Het bestuur van WSV DOS Barchem zijn de eigenaren Ron en Jolanda van Bouwkracht Vakpersoneel B.V. dan ook enorm dankbaar voor hun medewerking.


Bingo bij seniorensoos

RUURLO – Donderdag 11 januari is de eerste bijeenkomst van de seniorensoos in het nieuwe jaar. Traditiegetrouw spelen de leden dan bingo in zaal de Tapperij. Aanvang 14.00 uur. Er zijn weer leuke prijsjes te winnen. Het bestuur van de seniorensoos Ruurlo hoopt op een goede opkomst.


Concert door Bargkapel

BARCHEM – Het traditionele nieuwjaarsconcert van de Bargkapel vindt dit jaar plaats op 21 januari bij HCR In de Groene Jager in Barchem. De organisatie is in handen van de Stichting Vrienden van de Bargkapel. Leden en niet-leden zijn van harte welkom bij dit concert.

De dirigent van de Bargkapel en zijn muzikanten hebben een afwisselend programma samengesteld met oude bekende melodieën, maar zeker ook met nieuwe nummers van hedendaagse componisten. Er worden uitstapjes gemaakt naar diverse muziekstijlen met verrassende solostukken. De toegangsprijs is dit jaar voor leden en niet leden gelijk, per persoon vijf euro, dit is inclusief kopje koffie/thee en nieuwjaarsrolletje. Het nieuwjaarsconcert begint om 11.30 uur - zaal open 10.30 uur. Entreebewijzen kan men reserveren per e-mail: vrienden@bargkapel.nl of telefonisch bij Gerrit Lievestro 0573-441478, Riet Welgraven 0575-526425 of bij HCR In de Groene Jager 0573-441201. Tevens op de dag van het concert aan de zaal.