Nieuwjaarsbijeenkomst voor senioren

GEESTEREN – In de Staove op het Kerkplein wordt woensdagmiddag 17 januari een nieuwjaarsbijeenkomst voor senioren gehouden. Aanvang 14.30 uur. Te gast op deze middag is Anita Wiechers. Zij is herderin bij het Overijssels Landschap en vertelt aan de hand van diabeelden over haar werkzaamheden. Haar hond vergezelt haar ook op deze bijeenkomst.


Jelle Kleinhesselink gast bij Vrouwen van Nu

GEESTEREN/GELSELAAR - Op de nieuwjaarsbijeenkomst van de Vrouwen van Nu Geesteren/Gelselaar, op maandag 15 januari, vertelt Jelle Kleinhesselink uit Ruurlo over zijn ervaring rond acceptatie van homoseksualiteit. Hij doet dit aan de hand van de door hem zelfgemaakte voorlichtingsfilm: Homo?! Boeit geen flikker! De bijeenkomst begint om 20.00 uur en is in zaal Baan in Geesteren.


Sandra wint vierde prijs

GEESTEREN - Sandra Vugts heeft met haar pony Mullamara Janine Misty meegedaan aan het springconcours in Vragender vorige week. Ze heeft deelgenomen in de klasse B. Ze reed een mooi foutloos rondje en kreeg van de jury 74,5 punten. Dit was goed voor een vierde prijs. Deze combinatie komt uit voor de Hamelandse ponyclub.