Absolute 'klapper' van de vuurwerkshow van Stephan Pillen: de 'Compound' die uit vier grote cakes met in totaal 144 slagen bestond en die in een keer werden afgestoken. Foto: Jan Hendriksen
Absolute 'klapper' van de vuurwerkshow van Stephan Pillen: de 'Compound' die uit vier grote cakes met in totaal 144 slagen bestond en die in een keer werden afgestoken. Foto: Jan Hendriksen Foto:

Bewoners De Bundeling genieten van mooi 'vuurwerkshowtje'

RUURLO – Ze genoten oudejaarsdag weer met volle teugen van het vuurwerk. De bewoners van woonzorgcentrum De Bundeling. Met dank aan Ruurloër Stephan Pillen die 's avonds voor de ouderen een prachtig 'vuurwerkshowtje' verzorgde op het voorplein van De Bundeling.

Door Jan Hendriksen

Het is inmiddels een mooie 'Bundeling traditie'. Vuurwerk afsteken na het avondeten op oudejaarsavond voor de ouderen. De senioren zaten in de ontmoetingsruimte voor het raam om de 'show' te kunnen aanschouwen. Woonbegeleider Rianne Prinsen van De Bundeling kwam twee jaar geleden op het idee om Stephan Pillen, die bij de grootste vuurwerk importeur van ons land Lesli BV in Lichtenvoorde werkt, te benaderen of hij iets voor de ouderen op dit gebied kon betekenen. "We moeten het voor dergelijke activiteiten met een klein financieel budget doen. Met de medewerking van Stephan kunnen we de ouderen nu op een prachtige show trakteren. En dat wordt zeer gewaardeerd", aldus Prinsen. Spontaan had Stephan Pillen ook dit jaar weer zijn medewerking toegezegd. En zo konden de ouderen genieten van een mooi 'showtje' zoals Stephan zijn geste zelf omschrijft. Met name de 'Compound' die uit vier grote cakes met in totaal 144 slagen bestond en die in een keer werden afgestoken, zorgde voor een wauw-effect bij de bewoners van De Bundeling.