Tijdens de bijeenkomst werden de Zonnebloem gasten spontaan verrast door de vrijwilligers, die a capella het Zonnebloemlied ten gehore gebrachten. Foto: PR
Tijdens de bijeenkomst werden de Zonnebloem gasten spontaan verrast door de vrijwilligers, die a capella het Zonnebloemlied ten gehore gebrachten. Foto: PR

Vrijwilligers verrassen zonnebloemleden

RUURLO – Het was onlangs een feest om alle Zonnebloemers in het Kulturhus weer samen te zien om elkaar een voorspoedig en gezond 2018 toe te wensen. Er werd tijdens de feestelijke bijeenkomst een doorlopende diapresentatie getoond van het afgelopen jubileumjaar 2017. De nieuwjaarsbijeenkomst stond geheel in het teken van een jaar waarin 'beweging' een belangrijke rol zal spelen en in de zaal werden Zonnebloemballonnen in beweging gebracht van tafel naar tafel om het thema alvast een vorm te geven. Er staan ook in dit nieuwe jaar veel activiteiten gepland waar de Zonnebloem gasten worden uitgedaagd om mee te gaan naar diverse locaties. Tijdens de bijeenkomst werden de Zonnebloem gasten spontaan verrast door de vrijwilligers, die a capella het Zonnebloemlied ten gehore gebrachten. De samenkomst werd afgesloten met een toost op de gezondheid van alle Zonnebloemgasten en vrijwilligers met de uitroep: 'gelukkig nieuwjaar'.


Tornax verliest van Grol

RUURLO – Voor de mannen van volleybalvereniging Tornax Ruurlo stond zaterdag de wedstrijd tegen Grol uit Groenlo op het programma. Kon Tornax opnieuw de winst pakken? Grol had slechts een aantal punten meer. Afgesproken was voor de punten te gaan.

Maar was Grol de eerste drie sets net iets stabieler dan Tornax. Tornax kon goed meekomen met Grol, maar kon op beslissende momenten niet voorkomen dat Grol met de punten aan de haal ging. Eind derde set werden de jonkies Merijn Schepers en Twan Wullink ingebracht. Deze jongens lieten zich meteen gelden en draaiden gewoon mee. De vierde set mocht Merijn Schepers in de basis beginnen en liet zich niet onbetuigd. Mede door zijn aanvalsspel werd de vierde set door Tornax gepakt. Mooi dat de jeugd laat zien dat ze er staan als 't moet. Dat geeft vertrouwen voor volgende wedstrijd. Tornax speelt dan de uitwedstrijd tegen de nummer laatst WSV uit Warnsveld.