Deo verkoopt eieren

BORCULO - Het paasweekend staat alweer bijna voor de deur, dus dat betekent dat voetbalvereniging DEO zich weer opmaakt voor haar jaarlijkse eieractie. Op zaterdag 24 maart (het weekend voor Pasen) zullen de (jeugd)leden van de vereniging weer langs de deuren gaan met kakelverse eieren. De opbrengst van de actie komt volledig ten goede aan de jeugdafdeling. Zo worden vanuit de opbrengsten onder meer voetbalkampen en andere activiteiten bekostigd. Ook wordt de opbrengst aangewend voor nieuwe materialen, zoals voetbaldoeltjes, ballen en hesjes.


Ring gevonden

BORCULO/RUURLO - In de buurt van de Action in Borculo is afgelopen zaterdag een ring gevonden. De partner van Jessica kan de ring op komen halen in Ruurlo. Hij of zij moet dan ter controle de datum doorgeven die in de ring staat, aan de vinder. Meer informatie via tel. 06-46197162.


Inschrijven Gaanzeloop

GELSELAAR - Na 15 jaar zonder Gaanzeloop wisten de hardlopers afgelopen jaar, toen deze loop nieuw leven in werd geblazen, de weg naar Gelselaar nog goed te vinden, met een deelname van 150 lopers was de eerste OVM Gaanzeloop 2.0 een groot succes. Dit jaar staat het evenement eveneens weer op de kalender en er is zelfs een extra afstand toegevoegd. Routes gaan door het Gelderse coulisselandschap, langs oude boerderijtjes. De start en finish vinden plaats in Gelselaar. De afstanden die je kunt lopen zijn: 2,5 km, 5,5 km, 10,5 km en 16,1 km. Inschrijven kan via www.egvv.nl.


Inzameling oud papier

GELSELAAR – Zaterdag 17 maart haalt Instrumentenfonds Excelsior in en om Gelselaar oud papier op. Men begint om 9.00 uur, dus zorg er voor dat het papier dan goed gebundeld klaar staat. Verpakken in stevige dozen mag ook.