Texmex en Southern Rock in 'de Bocht'
Texmex en Southern Rock in 'de Bocht' Foto:

Live muziek in de Bocht

Live muziek in de Bocht


Wolfersveen - Zondag 18 maart komt het vrolijke muziekgezelschap uit de kop van Overijssel 'Bogey & the Longhorn' naar de zaal van café De Bocht om een vrolijk optreden te verzorgen. De band speelt tussen 16.00 en 20.00 uur en de entree bedraagt vijf euro. Een deel van de entreegelden (een euro per kaartje) gaat naar de Stichting 'Knallen voor Carsten'.

De band begon oorspronkelijk als een driemans-groepje en is in de loop der tijden uitgebreid met een scala aan fijne, begaafde en gezellige musici uit de omgeving. De band speelt (voornamelijk) Amerikaanse muziek, maar niet alleen met Engelstalige teksten. Zelfs het dialect wordt gebruikt in de muziek, variërend van texmex tot southern rock. Ook ballads en tearjerkers worden niet geschuwd en er is ook plaats voor de 'voetjes van de vloer' en gezelligheid.

Bovenaan staat het plezier in het spel. Daarnaast is er een onvoorwaardelijke liefde voor verse pils, een nimmer aflatende kameraadschap en enthousiaste drang naar progressie in en behoud van zang en muziek.

In Bogey & the Longhorn spelen Niek Stok-drums, percussie, Barbera Hof-Kroon-zang, accordeon, piano. Richard v/d Zee-zang, contrabas, bas, Foppe Hof-gitaar, dobro, mandoline, Edwin Hagedoorn-zang, gitaar, mondharmonica, Jan Joustra-zang, gitaar, banjo, bas, Alex Hagedoorn-zang, Timo Kelder-drums (inval) en Harry Hof-knoppies en lichies.