Tornax zet wederom belangrijke stap in strijd om handhaving

KSH verslagen met 3-1

RUURLO – Het eerste mannenteam van volleybalvereniging Tornax Ruurlo heeft zaterdag uitstekende zaken gedaan door KSH uit Harreveld met 3-1 te verslaan. Het goede spel van de afgelopen maanden werd daarmee doorgezet. Tornax begon goed aan de wedstrijd. Hoewel het spel in eerste instantie gelijk op ging, begonnen de mannen halverwege de set een voorsprong op- en uit te bouwen: 25-18.

Zowel de tweede als de derde set eindigde met 25-21. Hierna waren de Ruurlose mannen moe gespeeld. Vanaf het begin van de vierde set maakte Tornax geen moment aanspraak op de winst. De pass werd niet meer verzorgd en daardoor kwamen de mannen er aanvallend ook niet meer aan te pas: 10-25. Verdiend werd de wedstrijd wel gewonnen met 3-1. Hierdoor heeft Tornax opnieuw vier hele belangrijke punten gemaakt in de strijd om handhaving. Door deze overwinning stijgen de Ruurlose volleyballers naar de zevende plaats in de competitie. Daarbij moet wel gezegd worden dat Tornax meer wedstrijden heeft gespeeld dan de concurrentie. Met nog twee wedstrijden te gaan is het ongezien spannend in de staart van de Promotieklasse. Zaterdag 7 april speelt Tornax om 16:30 uur in Borculo tegen Gemini.