'Rommel' gezocht voor Vrouwen van Nu

RUURLO – Vrouwen van Nu Ruurlo doet een oproep aan iedereen die bruikbare overtollige spullen op zolder, in de schuur of in de kast heeft staan, die zaterdag 7 april tussen 10.00 tot 12.00 te brengen bij de familie Kasteel-Rijkenbarg aan de Van Heeckerenlaan 47 in Ruurlo. De ingebrachte spullen zijn voor de jaarlijkse rommelmarkt die Vrouwen van Nu Ruurlo zaterdag 4 augustus op het Kerkplein houdt. Er mag geen meubilair en kleding worden aangeboden.


Opbrengst collecte

RUURLO - De Reumacollecte heeft dit jaar in Ruurlo 4.472,86 euro opgebracht. Alle gevers en collectanten worden hartelijk bedankt voor hun bijdrage en inzet.


Koffiemiddag Vrouwen van Nu Ruurlo

RUURLO – Bij de Vrouwen van Nu Ruurlo is er op 10 april (let op deze datum is gewijzigd) een Koffiemiddag met als gast Arno van Zaanen. Arno van Zaanen geeft de vrouwen informatie over de Fietsersbond Berkelland en van alles vertellen over de e-bike. Deze middag vindt plaats in zaal De Tapperij en begint om 13.30 uur.


Oud papier WonderWijs

RUURLO - Zaterdag 14 april, de tweede zaterdag van de maand, wordt vanaf 9.00 uur in Ruurlo weer huis-aan-huis oud papier ingezameld door cbs WonderWijs. Het papier graag in dozen of gebundeld aan de weg klaarzetten. Ook kan papier worden gebracht in de container die opgesteld staat aan de Spoorstraat, op het industrieterrein direct naast de spoorlijn.