Naar aanleiding van de open tennismiddag is de Tennisvereniging Ruurlo gestart met nieuwe beginnersgroepenFoto: PR.
Naar aanleiding van de open tennismiddag is de Tennisvereniging Ruurlo gestart met nieuwe beginnersgroepenFoto: PR. Foto:

Geslaagde open tennismiddag

tennisvereniging Ruurlo

RUURLO – Eind april kon Tennisvereniging Ruurlo (TVR) ongeveer twintig enthousiaste kinderen welkom heten op een zonovergoten tennismiddag. Op de tennisbaan werden onder leiding van clubtrainers Stijn Koolschijn en Marc Sprenkeler allerlei oefeningen gedaan om de kinderen kennis te laten maken met de tennissport.

Voor de ouders was er een presentatie over Tenniskids, het lesprogramma van de KNLTB dat gehanteerd wordt bij de tennislessen. Na alle inspanningen was er voor de kinderen een verkoelend ijsje. Ook werden er prijsjes uitgedeeld aan kinderen die de kleurplaat hadden ingeleverd. Naar aanleiding van de open tennismiddag is de TVR gestart met nieuwe beginnersgroepen. Wie z'n kind ook wil laten kennismaken met tennis? kan hem of haar opgeven voor de kennismakingsserie van zeven lessen voor 35 euro. De kennismakingslessen zijn op maandag 14 mei van 16.30 tot 17.15 uur of woensdag 16 mei van 17.00 tot 18.00 uur. Opgeven kan door een mail te sturen naar marc.sprenkeler@kpnmail.nl.