Eetcafé in Het Hof: lekker en gezellig

BORCULO - In het Eetcafé in Ontmoetingscentrum Het Hof in Borculo kan er donderdag 17 mei weer lekker worden gegeten. Het Eetcafé aan de Hoflaan 5 is voor senioren, ouderen en alleenstaanden. Onder leiding van de koks gaan de vrijwilligers het diner op die dag voorbereiden en uitserveren.

Op deze dag worden de deelnemers om 12.00 uur verwacht in de Ontmoetingsruimte van Het Hof waar ze eerst samen een drankje kunnen drinken, waarna zij om 12.30 uur aan tafel kunnen voor het diner. Het viergangen diner kost 11 euro, inclusief een drankje te voldoen vooraf of na afloop. Reserveren is noodzakelijk en kan van tot en met maandag 14 mei, bewoners uit gemeente Berkelland hebben voorrang.
Het menu die dag bestaat uit: aspergesoep, kipragout met bladerdeeg, gevulde varkenshaas, groente- en aardappelgarnituur, kaneelijs met suikerbrood. Met eenvoudige dieet wensen kan rekening worden gehouden, gelieve dit bij opgaaf te vermelden.
De volgende datum voor het Eetcafé is donderdag 14 juni. Voor reservering of meer informatie over het Eetcafé kan men contact opnemen met Jos Holweg van Betula welzijnsdiensten via tel. 0545 – 469999.


Joke Gotink en Joost Walter clubkampioenen Ruurlose Bridgeclub

RUURLO – De Ruurlose Bridgeclub heeft het seizoen woensdag 2 mei afgesloten met een individuele drive. Elke ronde met een andere tegenstander spelen, zodat men ook eens in contact komt met ledenwaar men niet elke week tegen speelt. Uitslag van deze slotdrive: Noord, Truus Meijer 1296 punten, Oost, Guido Baggen 1198 punten, Zuid, Tineke Vente 1282 punten en West Joost Walter 1215 punten.

Deze avond werden ook de clubkampioenen bekendgemaakt en getrakteerd op een bloemetje en een drankje. Clubkampioen van het seizoen 2017 - 2018 zijn Joke Gotink en Joost Walter. Ook is er een klassement voor wie de meeste 'slems' geboden en gemaakt heeft. Hier was een gedeelde eerste plaats; zowel Albert van der Moolen en Gerrit Weijman als Ria Wiegerinck en Martin Wiegerinck hadden hier 23 punten gehaald. Voor hen was er een fles wijn. Derde plaats was voor Ans Duijn en Jan Kuen. Op woensdag 19 september start het nieuwe seizoen van de Ruurlose Bridgeclub. Er is nog ruimte voor nieuwe leden. Mocht men belangstelling hebben? Dan kan men contact op met de secretaris: Ine Homburg, ruurlosebridgeclub@gmail.com.