Zomeravond voetbaltoernooi

GEESTEREN - Tot en met 13 mei opgave mogelijk voor het 52e regionale zomeravondvoetbaltoernooi in Geesteren. Lekker doorvoetballen terwijl de reguliere competitie ten einde is, waarbij vooral gezelligheid en sportiviteit voorop staan. Dat zijn de kernbegrippen voor het regionale Zomeravondvoetbal Oost Nederland (ZON toernooi). Dit jaar wordt dit toernooi voor de 52ste keer georganiseerd (in 1964 opgericht als bedrijfsvoetbal in Eibergen).

Er wordt gespeeld op de velden van FC Eibergen en SC Haarlo en de wedstrijden worden gespeeld in de periode vanaf 30 mei tot 1 juli 2018. De speelavonden zijn woensdag en donderdag (aanvang 19.30 uur) en de finaledag staat voorlopig gepland op zaterdag 30 juni. Er wordt gespeeld in één klasse en om evenwicht in de sterkte te bevorderen is de regel dat in een elftal mogen niet meer dan vier spelers opgesteld mogen worden die in competitieverband uitkomen in een eerste elftal prestatievoetbal. Inschrijving (en verdere informatie) is mogelijk tot en met zondag 13 mei bij Martin Pardijs, via mpardijs@hotmail.com of tel. 06-15 29 05 32.

Fietstocht

BORCULO - Ook dit jaar organiseert IJsboerderij 't Dommerholt uit Borculo weer een Hemelvaartsdag Fietstocht door het mooie buitengebied van Borculo en Beltrum. Net als andere jaren is deze tocht geschikt voor jong en oud. De afstand is circa 28 kilometer. Deelnemers krijgen onderweg tegen inlevering van een bon een kop koffie of thee met krentenwegge. Eenzelfde soort bon is er voor een ijsje bij terugkomst. Starten op 10 mei tussen 9.30 uur en 11.30 uur bij IJsboerderij 't Dommerholt, Hambroekweg 6 in Borculo. Op de dag zelf is de route ook te downloaden in de Route.nl app.