Jochem Pardijs van het gelijknamige Ruurlose hoveniersbedrijf verrichte onlangs onderhoudswerrkzaamheden rondom de piclnick plaats nabij de kunsttunnel. Foto: Jan Hendriksen.
Jochem Pardijs van het gelijknamige Ruurlose hoveniersbedrijf verrichte onlangs onderhoudswerrkzaamheden rondom de piclnick plaats nabij de kunsttunnel. Foto: Jan Hendriksen. Foto:

Groen kunsttunnel opgeknapt door Hovenier Pardijs

RUURLO – Gelijktijdig met de opening van de Kunsttunnel Ruurlo in oktober 2015 heeft de gemeente Berkelland daar een picknickbank en tafel geplaatst.

In het voorjaar van 2016 heeft de Projectgroep Kunsttunnel van de KunstKring Ruurlo de picknickplek verder ingericht met de plaatsing van een informatiebord met een plattegrond van de omgeving en informatie over de Kunsttunnel. De ruimte rondom de picknickplek werd van door de gemeente Berkelland betaalde beplanting voorzien. Vrijwilligers houden de beplanting onkruidvrij en zorgen voor het legen van de afvalbak. Na twee jaar was de beplanting aan een deskundige snoeibeurt toe. Vanuit de projectgroep werd contact gezocht met Jochem Pardijs van het gelijknamige Ruurlose hoveniersbedrijf, die onmiddellijk bereid was dit te doen, hetgeen begin mei gebeurde. De Projectgroep Kunstunnel is verheugd over deze vorm van sponsoring.