Naoberbus krijgt hulp Berkellandse bedrijven

BERKELLAND - Na een pilot periode met de provincie Gelderland moet de Naoberbus in 2018 proberen om op eigen benen te staan. Dit is een opgave die nog niet echt goed lukt. Het bestuur van de Naoberbus is van plan om de reiskosten voor de ouderen en de (jong)gehandicapten zo laag mogelijk te houden.

Uiteraard betaalt de reiziger voor de busrit en na een verhoging van de ritprijs afgelopen januari is het nu nodig om familie, belanghebbenden en het bedrijfsleven te gaan benaderen. De eerste Berkellandse bedrijven die hun hart hebben laten spreken en de Naoberbus helpen zijn Notaris Kraaijenhof (die de statuten belangeloos heeft aangepast zodat de Stichting Berkelland Oproep Bus nu een ANBI-erkenning heeft) en Noud Smit (van de OVM, de eerste sponsor die op de Naoberbus zijn logo heeft geplaatst).
Ook heeft de Naoberbus al enkele donateurs die een flink bedrag hebben overgemaakt maar die het liefst anoniem blijven. Wie ook van mening is dat het belangrijk is dat de oudjes en (jong)gehandicapten niet verpieteren achter de geraniums maar deel nemen aan de samenleving kijkt op www.naoberbus.nl waar men alle gegevens vindt die nodig zijn om zich te melden als sponsor of donateur.