Van links af Jos Hollander, Pieter van Felius, Max van de Kerkhof en Marcel Hendriksen. Foto: PR
Van links af Jos Hollander, Pieter van Felius, Max van de Kerkhof en Marcel Hendriksen. Foto: PR Foto:

Auto te winnen tijdens Reurlse Open golftoernooi

RUURLO – Behalve het winnen van de prestigieuze titel is ook een Volvo Hole-in-one een prestigieuze hoofdprijs, tijdens de tiende editie van het Reurls Open golftoernooi op woensdag 4 juli op golfbaan 't Zelle in Hengelo (G).

Volvo-dealer Harrie Arendsen heeft namelijk speciaal voor deze jubileumeditie van het Reurls Open een Volvo aangeboden voor degene die tijdens de wedstrijd een hole-in-one slaat op de aangegeven hole. Voor de niet-golfspelers, een hole-in-one komt zelden voor. De kans dat je met een slag een golfbal over een afstand van meer dan honderd meter exact in het gaatje mikt is minder dan 1 op 10.000. Naast deze speciale toevoeging aan de wedstrijd zijn er voor de deelnemers nog andere extra's, de organisatie wil hen als vorsten behandelen. Er zijn al flink wat inschrijvingen voor de tiende editie van het Reurls Open. De negen eerdere winnaars zijn allen persoonlijk uitgenodigd en de meerderheid gaat inderdaad proberen deze Reurlse titel voor een tweede keer te pakken. Ook de twee eerdere winnaars Max van de Kerkhof en Marcel Hendriksen (zie foto) zijn bij de tiende editie van de partij.

Iedereen die in het bezit is van een golfvaardigheidsbewijs en in Ruurlo woont of gewoond heeft, kan aan het Reurlse Open meedoen.


www.reurlsopen.simpsite.nl