Barbara de Graaf over Alzheimer

BORCULO - 'Alzheimer door de ogen van Barbara de Graaf' als thema tijdens de 'De Tafel van 10' op Erve Zurel aan de Platvoetsdijk 9 in Borculo. Dinsdag 3 juli van 10.00 tot 12.00 uur bij Erve Zurel is de open koffieochtend.

Tijdens een kunstmarkt begin dit jaar, exposeerde Barbara de Graaf met een collage die ze gemaakt had over Alzheimer. Dit lokte veel reacties uit. Vanwege haar heldere en verfrissende kijk op dit fenomeen, is zij uitgenodigd om haar visie hierover te delen. Ze schildert, schrijft en maakt collages.
De koffieochtend is voor alle vrouwen. Vrijwillige bijdrage voor de koffie/thee. Meer informatie over de koffieochtenden staat op de site.


www.ervezurel.nl


Daalwijk en Rosendahl winnaars

BORCULO - Op zaterdag 23 juni stonden voor de postduiven van PV Steeds Sneller uit Borculo twee vluchten gepland, namelijk vanaf twee Franse losplaatsen: Peronne (ongeveer 350 kilometer) en Chateaudun (ongeveer 580 kilometer).

Op de midfondvlucht vanaf Peronne noteerde Combinatie Daalwijk uit Geesteren de snelste duif om 12.50 uur. Uitslag: 1. Comb Daalwijk Geesteren, 2.3.6 t/m 9.13.14.15. Ben Pieper, 4. Erwin Weulen Kranenbarg, 5. Joop Barink, 10. Jan Klein Haneveld, 11. Willy Rosendahl, 12. Rienke ter Horst.
De lange vlucht vanaf Chateaudun werd een prooi voor de duiven van Willy Rosendahl. Om 15.10 uur landde de eerste duif op zijn hok en hij noteerde plaats 1 t/m 6 in de uitslag. De eerste duif haalde een gemiddelde snelheid van ruim 70 kilometer per uur. Uitslag: 1 t/m 6.9 Willy Rosendahl, 7. Henk Eggink, 8. Erwin Weulen Kranenbarg, 10. Comb. Klein Haneveld & Zn.


Moederkracht

RUURLO - In 't Dorphuis Ruurlo vindt woensdag 27 juni alweer de zesde editie van 'Moederkracht', een ochtend over bewust moederschap plaats. Een moeder is altijd op zoek naar wat het beste is voor haar kind. Soms vergeet zij zichzelf daarin. En dat is nou juist zo jammer. Want een moeder die goed voor zichzelf zorgt, kan ook beter voor anderen zorgen. 'Moederkracht' is elke laatste woensdagochtend van de maand van 10.00 tot 11.30 uur en deze keer dus op woensdag 27 juni. In de maanden juli en augustus wordt er vakantie gevierd. Locatie: Bibliotheek Ruurlo, Dorpstraat 74. Kosten: 0,50 euro per kopje koffie of thee. Opgeven is niet verplicht, wel fijn: info@sterrenkrachtkindercoaching.nl.