Lotgenotenbijeenkomst voor stomadragers

WINTERSWIJK - Op maandag 26 november verzorgt de Stomavereniging in samenwerking met de stomaverpleegkundigen van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix een lotgenotenbijeenkomst voor stomadragers en hun partners. Een producent van stomamaterialen en de medisch speciaalzaak geven hun medewerking aan deze bijeenkomst en zijn met een stand aanwezig.

Belangstellenden zijn van harte welkom op maandag 26 november vanaf 13.30 uur in het Streekziekenhuis Koningin Beatrix, Beatrixpark 1, Winterswijk. De bijeenkomst wordt om 14.00 uur geopend met een woord van welkom en een uitleg over de Stomavereniging door onze voorzitter C. de Man. Na de presentaties door de stomaverpleegkundige en een vrijwilliger van de Stomavereniging is er gelegenheid om ervaringen uit te wisselen. Ook voor de partner/naaste van de stomadrager is er de mogelijkheid om in een kleine groep ervaringen te delen.
Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Eventuele parkeerkosten zijn voor eigen rekening.
Wie deze bijeenkomst wil bijwonen, kan zich opgeven vóór 12 november bij Rein Jansen via e-mail r.jansen@stomavrijwilliger.nl.