Zondagmiddag 14 april zullen de mannen van Boh Foi Toch weer aanwezig zijn op het Brooksfeest. In het verleden heeft de band diverse malen op het Brooksfeest gespeeld én was tevens aanwezig bij de eerste editie van het vernieuwde concept 'Zoepen of verzoepen'. Foto: PR.
Zondagmiddag 14 april zullen de mannen van Boh Foi Toch weer aanwezig zijn op het Brooksfeest. In het verleden heeft de band diverse malen op het Brooksfeest gespeeld én was tevens aanwezig bij de eerste editie van het vernieuwde concept 'Zoepen of verzoepen'. Foto: PR. Foto:

Brooksfeest: Høken met de Heinoos en Boh Foi Toch

Start van de online voorverkoop

RUURLO – Het jaarlijkse Brooksfeest van Buurtvereniging Het Broek en Omstreken vindt volgend jaar op zaterdag 13 en zondag 14 april plaats. Voor het derde jaar op rij zal het feest plaatsvinden op de locatie bij boerderij De Weustemoat aan de Kooiersdijk in 't Ruurlose Ruurlo. Het feest leeft inmiddels voor de vierde keer onder de noemer 'Zoepen of verzoepen'. Een eigen slogan én bekende bands vormen de basis van het nieuwe concept dat eind 2015 is geïntroduceerd. Destijds was het letterlijk erop of eronder voor het jaarlijkse buurtfeest, maar door de wijzigingen in het concept en de inzet van vele vrijwilligers heeft het feest een goede comeback gemaakt.

Een avondje 'oalderwets høken dat wordt het op zaterdagavond 13 april in de feesttent bij 'De Weustemoat'. Na het stoppen van de band Normaal hebben de mannen van De Heinoos de Normaal-fakkel overgenomen. Normaal-klassiekers aangevuld met eigen nummers uit hun achttien jarige repertoire, zorgen voor een avond høken. Onder het motto "Vanoavond goat wi-j Høken, zo hard als wi-j dat könt" beloofd het een fantastische avond te worden in het Ruurlose Broek. Zondagmiddag 14 april zal Boh Foi Toch weer aanwezig zijn op het Brooksfeest. In het verleden heeft de band diverse malen op het Brooksfeest gespeeld én was tevens aanwezig bij de eerste editie van het vernieuwde concept 'Zoepen of verzoepen'. De organisatie is verheugd dat deze geliefde band ook in het jubileumjaar van de Buurtvereniging het podium zal bestijgen. Een middagje meezingen met de bekende hits van Boh Foi Toch staat garant voor gezelligheid.

Online voorverkoop
In 2019 bestaat Buurtvereniging Het Broek 60 jaar en ook deze vereniging blijft vernieuwen. Dit jaar kunnen bezoekers van het Brooksfeest voor het eerst online kaarten kopen. De aftrap van de online voorverkoop vindt plaats op donderdagavond 29 november om 20.00 uur. Via www.brooksfeest.nl komt men uit op de ticketverkoopsite die door de organisatie is opgezet.

Weekend- en dagkaarten
In de online ticketomgeving kunnen zowel weekend- als dagkaarten gekocht worden. Weekendkaarten zijn te koop voor 22,50 euro per stuk en dagkaarten zijn verkrijgbaar voor 12,50 euro per stuk. Voor leden van de buurtvereniging zullen er tijdens de ledenvergadering begin februari 2019 ook hardcopy kaarten verkrijgbaar zijn. Daarnaast vindt er in februari ook nog een speciale verkoopmiddag plaats in één van de Ruurlose cafés voor diegenen die niet online een kaartje kunnen kopen. Gezien de bands Boh Foi Toch en Høken met de Heinoos zullen er ook fans zijn die niet over de mogelijkheid beschikken om online kaarten te kopen. Het Brooksfeest is een feest voor iedereen, dus wil de organisatie op deze wijze alle liefhebbers de mogelijkheid bieden om een kaartje te kopen.