Het nieuwe koor van Joop Dijkman   start 16 januari. Foto: PR
Het nieuwe koor van Joop Dijkman start 16 januari. Foto: PR Foto:

Joop Dijkman richt een nieuw gemend zangkoor op

EIBERGEN - Joop Dijkman is van plan een nieuw gemengd zangkoor op te richten. De eerste bijeenkomst is op dinsdagmiddag 16 januari om 13.30 uur in 't Spieker, Kerkstraat 30 in Eibergen.

De repetities worden gehouden op dinsdagmiddag van half twee tot half vier in 't Spieker. De naam van het koor is nog onbekend maar het wordt in ieder geval het vrijetijdskoor. De naam wordt op die middag gezamenlijk gekozen.
De oprichter Joop Dijkman heeft in een aantal jaren verschillende koren opgericht zoals het mannenkoor Leedvermaak uit Eibergen, De Mallumse Deerns ook uit Eibergen en gemengd koor Efkes Anders uit Barchem.

Iedereen die het leuk lijkt om mee te zingen en op dinsdagmiddag vrij heeft, is welkom. Het is niet nodig dat men noten kan lezen en ook wordt niet verlangt dat men alles uit het hoofd zingt.
Men zingt Nederlandstalig en Duitstalig repertoire. Zoals 'Du hast mich heut noch nicht geküst', 'Paradiso', 'Waarom fluister ik je naam nog' enzovoorts. Er zijn meer dan honderd titels beschikbaar.
Er wordt gebruik gemaakt van muziekbanden die via geluidsinstallatie te beluisteren zijn. Het belangrijkste is een middag ontspannen en gezellige muziek zingen.
De belangstellenden kunnen vrijblijvend een kijkje nemen op deze dinsdagmiddag de koffie staat klaar.