Jolinda Wolters van Jolinda's Hairfashion. Foto: Margriet Markerink
Jolinda Wolters van Jolinda's Hairfashion. Foto: Margriet Markerink Foto:

'Tafeltjesavond' bij vriendenkring De Komeet

NEEDE - Spirituele vriendenkring De Komeet houdt een openbare spirituele avond op woensdag 17 januari. Locatie: De Olde Mölle, Diepenheimseweg 21 in Neede.

Deze avond staat bekend als de 'Tafeltjesavond', waarbij leden van de Komeet achter de tafel plaatsnemen en een avond verzorgen voor leden en niet-leden. Er wordt onder ander healings gegeven, Tarot kaarten gelezen, Sensi, intuïtief tekenen, mediums en nog veel meer. De entree voor niet-leden is 6 euro, voor leden 2 euro. De zaal is open vanaf 19.45 uur.
Voor verdere informatie kan men terecht bij Alice Bloemendal, tel. 0545 273818, of op de website: www. dekomeetneede.nl.


Jolinda's Hairfashion knipt voor goed doel

NEEDE - Jolinda's Hairfashion geeft gezinnen in regio Neede/Berkelland die onder de armoedegrens leven een extraatje: vier gratis knipbeurten bij de kapsalon. Via de landelijke actie van LINDA.foundation ontvangen die gezinnen in de feestelijke decembermaand een pakket met waardebonnen. Bij honderden ANKO-kappers in het land kunnen de bonnen verzilverd worden.

Ook in Nederland hebben duizenden gezinnen zo weinig te besteden, dat zij geen bezoek aan de kapper kunnen brengen. Daarom knipt Jolinda`s Hairfashion mensen die financieel moeilijk rond kunnen komen. Dit jaar helpt de LINDA.foundation 3500 gezinnen.
Jolinda Wolters: "Toen we vanuit onze brancheorganisatie ANKO werden gevraagd om deel te nemen aan de actie Wij Knippen Voor LINDA.foundation hebben we geen moment getwijfeld." Mensen met een bon kunnen gewoon een afspraak maken en hoeven niet vooraf aan te geven dat zij met een bon betalen.