Prijzen voor Molen ruiters Sanne en Merlijn

REKKEN - Sanne Suijthof heeft op zondag 14 januari in Vragender een zevende prijs gewonnen in het B springen categorie C. Hiermee heeft ze zich geselecteerd voor de Gelderse kampioenschappen. In Hengelo is Merlijn Geverinck van start gegaan en heeft met haar pony Donna een eerste prijs gewonnen in de B dressuur. Beide komen uit voor de Molenruiters uit Rekken.


Kaartavond kruisjassen op vrijdag 19 januari

EIBERGEN - De Eibergse Kaart Club houdt op vrijdag 19 januari de derde van de vijf open kaartavonden voor paren. Deze avond wordt gehouden in café de Beuk aan de Beltrumseweg 7 in Eibergen. Aanvang van de wedstrijd is om 20.00 uur. Na twee wedstrijden is de leiding in handen van Jan Schutte en Willem Hasselo met 9045 punten. De beste drie wedstrijden tellen mee voor het eindklassement waarbij de nummer een de hoofdprijs van €140,00 wint. Opgave is mogelijk tot 19.55 uur.


A Place To Be festival

EIBERGEN - Op zondag 28 januari houdt Centrum Goud het jaarlijks terugkerende A Place To Be festival. Vanaf 11.00 uur openen de deuren van het centrum voor iedereen die interesse heeft in een dag vol ontmoetingen, spiritualiteit en plezier. Er is een markt met mini-consulten, korte behandelingen en leuke koopwaar. Voor de kinderen zijn er leuke, creatieve activiteiten te doen. Daarnaast zijn er een aantal workshops: 11.15 uur Mantra's zingen, 12.30 uur Tenen lezen, 14.30 uur Kracht van het medicijnwiel, 15.45 uur Helende cirkel ceremonie. Ook zijn er lunch-, diner- en een dansfeest waar belangstellenden kunnen meedoen. We sluiten af om 23.00 uur. Kosten: entree is 5 euro, met gratis deelname aan workshops.