Spullen gezocht voor de rommelmarkt. Foto: PR
Spullen gezocht voor de rommelmarkt. Foto: PR Foto:

Spullen gezocht voor rommelmarkt

GROENLO - De Grolse Ponyclub en LR de Vestingruiters houden ook in 2018 weer een grote rommelmarkt op tweede paasdag. Deze markt wordt gehouden in de manege de Grolse Veste, aan de Avinkweg 5, in Lievelde.

Om dit weer tot een groot succes te maken, hebben de verenigingen nog veel tweedehands spullen nodig.
Daarom wordt iedereen gevraag om nog eens op zolder of in de schuur te kijken of men nog spullen kwijt wil, zodat de ruiters en amazones deze kunnen verkopen. Spullen die men zelf niet meer gebruikt, maar die nog wel in goede staat zijn.
De verenigingen zijn geïnteresseerd in het volgende: boeken, speelgoed, gereedschap, vazen, bloempotten, puzzels, gezelschapsspelen, servies, keukengerei, kleding, gereedschap, decoratie spullen en natuurlijk ruitersportartikelen.

Helaas kunnen er geen grote spullen ingenomen worden, zoals meubels, in verband met beperkte opslagruimte. Wie bruikbare spullen heeft, kan deze komen brengen naar de manege aan de Avinkweg 5, in Lievelde. Op woensdagavond 24 januari, 7 en 21 februari en hierna elke woensdagavond, is er van 19.30 tot 20.30 uur iemand aanwezig, om de spullen in ontvangst te nemen. In overleg kan dit ook op een ander tijdstip.

Als het niet lukt om het te brengen, halen de verenigingen het ook graag bij de mensen op. Neemt dan contact op met Ester Noordermeer via: ester_niels@hotmail.com, 06-22854489 of met Marian klein Gunnewiek: 06-12387795

Dit kan ook als men niet in Groenlo woont. Spullen worden ook in de omliggende plaatsen opgehaald.