Martijn Lievestro, manager en trainer bij Anytime Fitness. Foto: Verona Westera
Martijn Lievestro, manager en trainer bij Anytime Fitness. Foto: Verona Westera Foto:

Vitaliteitsdag bij Anytime Fitness

NEEDE - Wie graag wil weten hoe het met de conditie en fitheid is gesteld, is welkom op de vitaliteitsdag op dinsdag 27 februari bij Anytime Fitness aan de Oude Straat 16 in Neede. Men is welkom tussen 9 en 21 uur.

De trainers van de sportschool testen op gewicht, vetpercentage, lenigheid, conditie. Er wordt gekeken getest met push up/sit up en de bloeddruk wordt gemeten. De vitaliteitsdag is voor iedereen toegankelijk. Mensen kunnen zich aanmelden via neede@anytimefitness.nl, tel. 0545-200-222, of stuur een whattsapp naar nummer 06-49278052.


Boekenmarkt in Trefpunt

NEEDE - Op 24 februari wordt een boekenmarkt gehouden bij Trefpunt/De Berg aan de Bergstraat 63a in Neede. De markt is van 9.00 uur tot 12.00 uur. Er is keuze uit de volgende genres: thrillers, romans, streekboeken, techniek, natuur, oude uitgave van Vondel enzovoorts. Ook kan men binnenlopen voor een kopje koffie en een praatje. Er is ruim parkeergelegenheid. Inbreng van boeken is ook nog mogelijk.


Katten gevonden

EIBERGEN - In de Willem Sluyterstraat in Eibergen is een schildpadpoes gevonden. Ze is een puber en heeft veel rood in haar snuit.

In de Palssteeg in Ruurlo is een poes gevonden. Ze is nog een puber, cypers/grijs gestreept met een wit befje en witte teentjes voor.
Voor informatie kan men contact opnemen met Stichting Amivedi, meldpunt Aalten/Achterhoek, Sylvia Spaargaren, tel. 088 – 0063305 of mailen naar achterhoek@amivedi.com.


Schildpadpoes gevonden in Eibergen. Foto: PR