Sil Scharenborg won goud. Foto: PR
Sil Scharenborg won goud. Foto: PR Foto:

Drie medailles voor turnsters van Odival

EIBERGEN - Zaterdag 10 maart hebben de turnsters zesde divisie en de pre instap meisjes hun eerste of tweede wedstrijd geturnd van dit seizoen. De wedstrijden werden gehouden in Aalten. Aan deze wedstrijd hebben voor Odival elf turnsters deelgenomen: bij de pre instap D2 Lauren Grijsen, Liz te Nahuis, Lotte Ormel, Lieke Groot Kormelink en Bente Kamperman. Pre instap D3 Sil Scharenborg en Kayleigh Heuvelink. Instap D3 Jasmijn Vergeer. Pupil 2 D3 Jet Scharenborg. Junior H Marisa Hasselo, Rinkje den Boer en Puck Simmelink (die door ziekte helaas haar wedstrijd niet kon afmaken). Voor sommigen was het extra spannend omdat het hun aller eerste turnwedstrijd was. De meiden hebben er hard voor gewerkt en lieten mooie oefeningen zien. Bij de instap D3 wist Sil Scharenborg een eerste plaats te behalen. Bij instap D2 stond Lauren op plek drie. Marisa Hasselo werd bij de Junioren derde.


Te Vogt/Pasman winnen vierde kaartavond

EIBERGEN - In café de Beuk te Eibergen werd de vierde van de vijf open kaartavonden kruisjassen gehouden. Deze werd gewonnen door Theo te Vogt en Harrie Pasman met 4407 punten. Tweede werden Jan Schutte en Willem Hasselo met 4283 punten en derde werden Jan Niks en Martin Firing met 4183 punten. Joop van Meegen en Johan Ziemerink met 3673 punten en vijfde werden Johan Stortelder en Theo Baks met 3600 punten. In het klassement na vier wedstrijden waarvan de beste drie wedstrijden tellen voor de eindprijzen is de leiding nog steeds in handen van Jan Schutte en Willem Hasselo met 13328 punten. Tweede zijn Johan Ziemerink en Joop van Meegen met 11894 en derde zijn Jan Heutinck en Jan Woertman met 11823 punten.


Kijkje nemen bij Aveleijn

NEEDE - Op zaterdag 17 maart opent Aveleijn van 10.00 tot 16.00 uur aan de Bleekenweg 1 in Neede de deuren. Belangstellenden zijn welkom om een kijkje te komen nemen bij de jongeren locatie. Naast een rondleiding kunnen bezoekers ook een hapje en drankje komen nuttigen in de tent op het grasveld schuin tegenover het zwembad en het busstation. Vanuit de jongerenlocatie wordt er om 11.00 uur, 13.00 uur en om 15.00 uur een rondleiding verzorgd naar de kindlocatie het Bernadettebos net buiten het dorp. Het Bernadettebos is alleen toegankelijk voor mensen die zich vooraf hebben ingeschreven voor een rondleiding en onder begeleiding van een medewerker van Aveleijn. Aanmelden kan via m.asbroek@aveleijn.nl of via de Bleek. Iedereen die op zoek is naar vrijwilligerswerk wordt ook van harte uitgenodigd een kijkje te komen nemen tijdens de open dag. Zowel voor de kindlocatie als jongerenlocatie worden vrijwilligers gezocht. Contactpersoon open dag Aveleijn Berkelland: m.asbroek@aveleijn.nl en e.huijsmangrevink@aveleijn.nl.


Harmonicamiddag

NEEDE - In café restaurant de Olde Mölle aan de Diepenheimseweg 21 in Neede is op zondag 25 maart een harmonicamiddag. Aanvangstijd is 13.00 uur. De entree is 3 euro. Er wordt muziek ten gehore gebracht uit de Alpenlanden, maar er worden ook meezingers gespeeld.

Brons voor Lauren. Foto: PR
Brons voor Marisa Hasselo van Odival. Foto: PR