Zilver voor de turnster van NGV. Foto: PR
Zilver voor de turnster van NGV. Foto: PR Foto:

Prijzen voor Pasruiters

NEEDE - Wouter Hermelink heeft met Gelesta een goede wedstrijd gesprongen in Ambt Delden afgelopen zaterdag. In de klasse M had hij een tweede prijs en in de klasse Z een achtste prijs. Mayke Rexwinkel heeft zondag met Feromoon gesprongen in Heeten in de klasse Z en heeft daar de tweede prijs gewonnen.


Twee keer zilver voor NGV Neede

NEEDE - Op zaterdag 10 maart vond in de turnhal in Aalten de tweede voorronde van de zesde divisie plaats en de eerste voorronde voor de pre-instap 1 en pre-instap 2 . In de zesde divisie mochten Anouk ten Elsen, Britt Stokkers en Anne-Lynn Leussenkamp van NGV Neede hun oefeningen op sprong, brug, balk en vloer laten zien. Anouk heeft hiermee een keurige tweede plaats behaald. Ook Britt (6e) en Anne-Lynn (9e) hebben netjes geturnd.

Voor de pre-instappers 1 was het de allereerste wedstrijd en de turnsters vonden het erg spannend. In deze categorie kwamen een aantal meisjes voor de NGV uit: Wieke te Lintelo (7e), Emma Voortman (10e), Romy Lansink (12e), Nienke Mengerink (14e). Deze beginnende turnsters hebben een nette eerste wedstrijd laten zien.

Bij de pre-instappers 2 was het de eerste wedstrijd van dit seizoen. Lyra Seiger heeft hiermee een zilveren medaille in de wacht gesleept. Verder kwamen de volgende meisjes in actie: Anna Jonkman (10e), Liz Bennink (11e), Wenke Fokkink (17e), Loes Bosscher (18e), Lena Kuiper (19e). Alle turnsters hebben goede oefeningen laten zien.


Nieuwe kleding voor
leden Vios Gym

BELTRUM - Dankzij kledingsponsor Marboma zijn afgelopen week de seniorleden van Vios Gym Beltrum in het nieuw gestoken. Het gaat hierbij om de heren, dames en gemengde groep, die deels op de foto te zien zijn. Daarnaast krijgt ook de groep die op woensdagmorgen traint dezelfde polo's. Naast dat het logo van sponsor Marboma op het shirt te zien is, is ook het nieuwe logo van de club afgedrukt. Deze nieuwe frisse look is passend bij de actieve gymvereniging die de laatste jaren veel positieve ontwikkelingen heeft doorgemaakt.Naast de shirts zijn er trainingspakken aangeschaft. De selectieleden zullen deze dragen bij de wedstrijden die zij in de regio hebben. Maar ook de trainers en hulpleiding zijn vanaf nu herkenbaar aan de clubkleding die zij dragen bij de trainingen en verschillende activiteiten die door de club worden georganiseerd. Binnenkort verwacht de kledingcommissie (bestaande uit Jacqueline Hopmans en Dorian Scharenborg) ook de jeugd te kunnen verblijden met nieuwe gymkleding. Doordat er nu met een kledingfonds gewerkt gaat worden kan er altijd passende kleding voor iedereen verzorgd worden. Afgelopen woensdag nam Bjorn Klein Gunnewiek, eigenaar van Marboma, een kijkje bij de lessen en ging op de foto met de groep senioren.


Leden van Vios in het nieuw. Foto: PR