Zondag 8 april is een echte familiedag bij Obelink. Foto: PR
Zondag 8 april is een echte familiedag bij Obelink. Foto: PR Foto:

Familiedag bij Obelink

WINTERSWIJK - Op zondag 8 april zet Obelink Vrijetijdsmarkt alle kampeerders van jong tot oud in het zonnetje tijdens de Obelink familiedag. Een dag vol met leuke activiteiten voor het hele gezin.

Op een familiedag horen natuurlijk leuke activiteiten waarmee de kids zich de hele dag kunnen vermaken. Zo komt Marveld Recreatie komt met een springkussen, skelterbaan en kinderen kunnen zich laten schminken. Er worden duizend punch-ballonnen uit van Ice Peak. Bij besteding vanaf vijftig euro krijgt men twee gratis entreekaartjes van Hof van Eckberge. Voor de kinderen is er een speciaal kindermenu in het restaurant, waar kinderen ook terecht kunnen in het speelparadijs. En verder maakt een ballonnenclown de prachtigste figuren.

Voor volwassenen zijn er diverse demonstraties, bijvoorbeeld van Kampa opblaasbare voortenten. Bezoekers maken op deze dag ook kans op het winnen van één van deze voortenten.
Iedereen die kampeert in een caravan, en tips kan gebruiken voor het schoonmaken van de caravan, kan terecht bij de demo van Gently.
Verder komt Mattie grillen op verschillende barbecues van Weber. Gedurende de hele dag maakt hij de lekkerste gerechten klaar. Iedereen kan zich laten inspireren en komen proeven.
Wie met kinderen kampeert, heeft altijd wat extra spullen nodig, zoals een kinderslaapzak, een kinderservies, een leuke lamp of stoeltjes. Daarvoor kan men in de eigen collectie van Obelink, Wonder Wander, talrijke ideetjes en voorbeelden vinden. Obelink Vrijetijdsmarkt is op zondag 8 april geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.