De jubilarissen zijn in de bloemetjes gezet. Foto: PR
De jubilarissen zijn in de bloemetjes gezet. Foto: PR Foto:

Vios Gym huldigt jubilarissen

BELTRUM - Onlangs werd de jaarvergadering van Vios Gym Beltrum gehouden. Ongeveer twintig leden bezochten deze avond bij Dute. Voorzitster Alice Belterman opende de vergadering en stelde Joyce Elshof voor als nieuw bestuurslid. De jaarstukken werden gepresenteerd en goedgekeurd.

De cursus zelfverdediging wordt komend jaar weer opgestart en ook krijgt de samenwerking met basisschool De Sterrenboog weer vervolg. De jongste groepen van de basisschool kunnen op deze manier weer hun beweegdiploma behalen. VIOS gym is benaderd om volgend jaar tijdens het Pinksterweekend de fietstocht te organiseren. Leden zijn bereid te helpen in de organisatie. De jubilarissen van 2018 werden verrast met een bloemetje en zij ontvingen een speldje van de KNGU. Het betrof Jose Klein Gunnewiek-Massop (40 jaar lid) en Agnes Meekes-Brinke (25 jaar lid).


Sponsoravond sportclub Neede geslaagd

NEEDE - Vorige week hield Sportclub Neede de jaarlijkse sponsoravond. Uit de reacties van de aanwezigen bleek dat het zeer geslaagde avond was. Ruim 125 aanwezigen hebben genoten.

De sponsorcommissie opende de avond met een korte presentatie van alle plannen van de club. Tevens gaf Roy de Vos van PFA (Prestige Football Academy) een presentatie over het eerste internationale JO-13 toernooi, waarvan Sportclub Neede in het eerste weekend van september gastheer is. De eerste internationale teams hebben reeds toegezegd: HJK Helsinki, Legia Warschau, TSG Hoffenheim, Odense BK en Sparta Rotterdam.

Onder leiding van spreekstalmeester Eddy van der Ley werden vervolgens de gasten Bram Moszkowicz en Peter Bosz aan de sponsoren voorgesteld en aan de tand gevoeld. Aan het einde van de avond werd de quiz Petje op Petje af gespeeld, waarna Luuk Breukers zich de winnaar mocht noemen.


Paardensport

REKKEN - Woensdag 25 april te Vragender heeft Femke te Woerd een tweede prijs gewonnen in het L springen met haar Princess Z. En ook in het L springen heeft ze een derde prijs gewonnen met haar paard Lottie. Zaterdag 28 april te Eibergen heeft Sanne Suijthof goed gereden. Ze heeft een derde prijs gewonnen in het springen klasse B categorie DE met haar pony U2. Ze heeft een vierde prijs gewonnen in het springen klasse L categorie DE met haar pony U2. En in de B dressuur heeft ze een tweede prijs gewonnen met haar pony U2. Tevens hebben Sanne Suijthof, Mayke Leusink en Livy Arink meegedaan met het teamspringen hierbij hebben ze een eerste prijs gewonnen. Zondag 29 april te Eibergen heeft Julia te Woerd een tweede prijs gewonnen in het L springen met haar paard Explosief. Bjarne Grootherder behaalde in Eibergen met zijn paard Pandour een eerste prijs in het springen klasse B. Alle ruiters komen uit voor de Molenruiters uit Rekken.


Duivensport

EIBERGEN - Leden van postduivenvereniging de Sportvliegers Eibergen namen deel aan de wedvlucht vanuit Charlevilles Meziers, op 294 km vanuit Eibergen.

Er waren 14 deelnemers met 293 duiven in concours. De vrij harde zuidwesten wind maakte het voor de duiven makkelijk.

De uitslag is als volgt: 1, 2, 5. H. Vultink; 3, 9, 10. J. Bennink: 4, 6. D. Schäperclaus; 7, 8. G. Wielens.

Van links af Bram Moszkowicz, Peter Bosz en Eddy van der Ley. Foto: PR