Lekker een balletje trappen. Foto: PR
Lekker een balletje trappen. Foto: PR Foto:

Recreatief voetbal gestart op velden VIOS Beltrum

BELTRUM - VIOS Beltrum start zondag 29 april met recreatief voetbal op de zondagmorgen. Deze ochtend is in het leven geroepen door de afdeling recreatief voetbal binnen VIOS, met name Gerard Hartjes. Hierbij is het in eerste instantie de bedoeling om iedereen die stopt of gestopt is met voetballen (vooral ouderen) weer aan het voetballen te krijgen.

Zondagmorgen van 10.00 tot 11.00 uur het veld op en samen een balletje trappen in partijvorm. Hierbij worden de volgende regels gehanteerd: geen lichamelijk contact, geen hoge ballen spelen en geen slidings maken. Alles op het tempo van de wat oudere medemens. Lekker in beweging blijven en anderen ontmoeten dat staat voorop.
Wie graag wil meedoen op de zondagmorgen en wie vijftigplusser is, kan contact opnemen met Gerard Hartjes via g.hartjes53@gmail.com of 06-83577692. Meedoen is geheel vrijblijvend en men hoeft geen lid te zijn of worden van de vereniging VIOS B.


Ripley: rock met een bite

RUURLO - De zaterdagavond 9 juni in de Greyhound Saloon van Reurpop begint met Ripley. Kenmerkend voor deze Achterhoekse band is hun 'sound', die enerzijds tegen de blues en anderzijds tegen de (hard)rock aanleunt.

Zo komen in hun setlist nummers voor van onder andere Thin Lizzy, Motorhead, Ramones, Rory Gallagher en The Cult. Kortom, een bijzondere lijst, van een band die alles behalve alledaags is. De rijke muziekervaring van de bandleden maakt bovendien dat Ripley superstrak klinkt en staat als een huis.