Elly Overduin en Heleen Posthumus exposeren in de hal van het gemeentehuis. Foto: PR
Elly Overduin en Heleen Posthumus exposeren in de hal van het gemeentehuis. Foto: PR Foto:

Nieuwe Expositie in hal
gemeentehuis Berkelland

BERKELLAND - Van 1 mei tot en met 31 juli exposeren Elly Overduin en Heleen Posthumus in de hal van het gemeentehuis.

Elly is geboren in Scheveningen en studeerde biologie in Leiden. Ze raakte gefascineerd voor de studie orthopedagogiek door haar werk met kinderen.
Rust en de ruimte vond zij in de Achterhoek. Door haar ex-collega komt ze in aanraking met kunst en in het bijzonder met keramiek. Keramiek wordt voor haar een hardnekkig virus. Nu heeft ze in Rekken haar eigen atelier, Buitenatelier Artelly.
Elly is lid van de kunstkring B-Art: www.kunstkringbart.com. Iedereen die haar werken verder wil bewonderen kan daar terecht.
Contactadres is: ellyoverduin@gmail.com.

Heleen Posthumus is geboren in Heerlen. Omdat haar ouders haar de studie aan de kunstacademie afraadden, ging ze in Utrecht Duitse taal en letteren studeren. De drive om kunst te maken bleef en zo ontwierp ze onder meer decorstukken voor de studentenvereniging en wandschilderingen in Tivoli.
Als Heleen verhuist naar Dordrecht neemt ze schilderlessen, maakt wandkleden en gaat pottenbakken.
In 2002 komt ze naar de Achterhoek. Om nieuwe impulsen op te doen studeerde zij in Duitsland onder andere aan de Freie Kunstakademie in Augsburg.
Schilderen in Mixed Media techniek is voor Heleen een ontdekkingsreis. Haar werk kan worden omschreven als abstract.
Heleen is lid van het Kunstcollectief Diversity (www.diversitykunstcollectief.nl).
Contact: www.heleenposthumus.nl.

Ook een keer exposeren het gemeentehuis? Stuur dan een mail naar berkellandcultuur@gmail.com. Eén voorwaarde: de kunstenaar moet in de gemeente Berkelland wonen.