Ook voor kinderen zijn er tal van activiteiten op zondag 3 juni. Foto: PR
Ook voor kinderen zijn er tal van activiteiten op zondag 3 juni. Foto: PR Foto:

Obelink Vrijetijdsmarkt open op zondag 3 juni

WINTERSWIJK - Het perfecte beeld bij kamperen: in een heerlijke stoel voor de tent of caravan zitten, spelletjes spelen, een boekje lezen en lekker genieten van de zon. Bij Obelink Vrijetijdsmarkt in Winterswijk staat zondag 3 juni volledig in het teken van lekker zitten op de camping, met de nieuwste klapstoelen, vouwstoelen, kinderstoelen en relaxstoelen.

Speciaal voor deze open zondag wordt er een stoel in het zonnetje gezet, namelijk de Obelink Sevilla Soft. Dit is een luxe campingstoel met een heerlijke hoofdsteun en een hoog zitcomfort. De rugleuning is verstelbaar in acht standen. De Obelink Sevilla Soft is deze dag extra voordelig.
Daarnaast zijn er natuurlijk nog andere stoelen in de showroom. Obelink Vrijetijdsmarkt hanteert de laagste prijsgarantie, waardoor de klant het gehele assortiment altijd voor de beste prijs krijgt. Dat kunnen ook stoeltjes zijn die makkelijk overal mee naartoe zijn te nemen, naar een festival of het strand bijvoorbeeld. Ze nemen weinig ruimte in beslag en wegen maar enkele kilo's.

In het restaurant kan men terecht voor een lekker hapje, en op de tuinmeubelenafdeling worden de heerlijkste gerechtjes klaargemaakt op een Cadac barbecue. De kinderen kunnen zich op 3 juni vermaken in het Obelink speelparadijs en ze kunnen zich laten schminken.

Obelink Vrijetijdsmarkt is op zondag 3 juni geopend van 10.00 tot 17.00 uur.