Koel de zomer door bij Obelink

WINTERSWIJK - Bij Obelink is alles te vinden om lekker af te koelen en te kunnen genieten van de zomer. Van koelboxen met koelelementen tot thermo-elektrische koelboxen die zowel in de auto als op het gewone stroomnet werken en die 20 graden onder de omgevingstemperatuur koelen. Dan zijn er nog de compressor-koelboxen, waarbij men volledig onafhankelijk is van de buitentemperatuur.

Voor verkoeling zorgen natuurlijk ook ventilatoren en airco's. Ook hier heeft Obelink een breed aanbod. Van de kleine usb-ventilator voor nog geen vijf euro tot de supersterke airco, die ruimtes tot maar liefst 60 kubieke meter kan koelen. Zoals de mobile Tristar AC 5477, die op zaterdag 9 en zondag 10 juni extra voordelig is.Een dak-aircosysteem koelt een caravan tot een maximale lengte van 7,5 meter in zeer korte tijd. Op 10 juni komt een expert naar Obelink om de Truma Aventa airco te demonstreren. Wie het systeem deze dag bestelt, krijgt het Truma iNet er gratis erbij. Daarmee is de airco van afstand te besturen.
Ook voor parasols en schaduwdoeken is Obelink het juiste adres. Hetzelfde geldt ook voor een zwembad voor in de tuin of op de camping en voor passende zwemkleding. Bij warme zomeravonden hoort de barbecue. Op de tuinmeubelafdeling is op zondag 10 juni een professionele kok bezig zijn met live cooking op een Cadac BBQ. Proeven mag.
Op zondag 10 juni is Obelink Vrijetijdsmarkt van 10 tot 17 uur geopend.