De 55-plusgroep van sportclub Neede op bezoek bij hoofdsponsor Elite. Foto: PR
De 55-plusgroep van sportclub Neede op bezoek bij hoofdsponsor Elite. Foto: PR Foto:

Sportclub Neede 55+ op bezoek bij Elite

NEEDE - De 55-plusgroep van sportclub Neede is op excursie geweest bij de hoofdsponsor Elite BV, het familiebedrijf Niemeijer.

De groep werd ontvangen door Robert Niemeijer, een van de directeuren van deze onderneming. De koffie met een Vlearmoeskoekje stond al klaar. Na kennis gemaakt te hebben, werden de bezoekers op de hoogte gebracht van het ontstaan van het door vader Niemeijer zorgvuldig opgebouwde bedrijf. Dat dit niet vanzelf ging spreekt voor zich, echt met vallen en opstaan is het geworden wat het nu is: een hoogwaardige onderneming. Daarna ging men de fabriek in, maar dat gaat natuurlijk niet zomaar. Eerst moest aan de hygiƫne-eisen worden voldaan: een speciale jas en sloffen aan en een speciale muts op. Toen kon men de productieruimten in. Elke afdeling is er voorzien van de meest geavanceerde machines, aan echt alles is gedacht. Logistiek een topbedrijf. "Net als de organisatie bij 55+", grapten de bezoekers. Na een heerlijke lunch en een dankwoord werd de excursie afgesloten.
De groep 55+ is een zeer gezellige trainingsgroep onder deskundige leiding, die elke donderdagmiddag hun trainingen afwerkt op het hoofdveld. Er is nog geen ledenstop, dus aanmelden kan!


Theo Klaassen nieuwe trainer van dames Boemerang

EIBERGEN/DINXPERLO - Theo Klaassen uit Dinxperlo is de nieuwe trainer van volleybalvereniging Fysio Eibergen-Boemerang. Samen met Khaled Al-Aswad moet hij in het komende seizoen 2018/2019 een zware klus klaren. Fysio Eibergen eindigde in het afgelopen seizoen op een keurige vierde plaats, maar zag tevens een viertal vaste speelsters om diverse redenen vertrekken. Daarbij is vooral veel aanvalskracht en ervaring ingeleverd.

Theo Klaassen komt van Vollverijs Terborg en is al jarenlang werkzaam als trainer van hoofdzakelijk damesteams in de regio. Inmiddels zijn een drietal nieuwe speelsters aan de selectie toegevoegd. Mylaine van de Maas komt van Orion Doetinchem naar Eibergen. Vera Bastiani heeft bij Isovol in Isidorushoeve gespeeld en Aniek van de Bout stapt over van het tweede damesteam van Boemerang naar Dames 1, uitkomend in de tweede divisie. Naast deze drie speelsters bestaat de selectie verder uit, Isa Frank, Lotte Wassink, Roeyel Koldewey, Inge Hummelink, Fleur Wieggers, Suzanne ter Horst en Mirjam Wentink-Hahne. Op dit moment wordt nog met een paar speelsters gesproken, waarbij Klaassen vooral hoopt nog een ervaren aanvalsters aan de selectie toe te kunnen voegen.
Zoals gebruikelijk worden de thuiswedstrijden op zaterdagavond om 18.00 uur in de Eibergse Pickerhal gespeeld.
Fysio Eibergen is het komende seizoen ook weer hoofdsponsor en Vermeulen Tyre Center Eibergen/Winterswijk is als co-sponsor aan het team verbonden.