BiebEscape spannende activiteit voor feestvarkens

EIBERGEN - Op zoek naar een spannend kinderfeestje? Ontsnappen uit de escaperoom van de Bibliotheek, als je alle opdrachten weet op te lossen? Dat kan vanaf nu in de Bibliotheek Eibergen. Anderhalf uur spanning, compleet met wat te drinken en iets lekkers.

Op de bovenverdieping van de Eibergse bieb is sinds kort een heuse escaperoom ingericht. Kinderen van 9 t/m 12 jaar kunnen daar (een deel van) hun feestje vieren. Tijdens BiebEscape gaat het feestvarken samen met de gasten op zoek naar de oplossing, zodat de hele groep kan ontsnappen. Natuurlijk hebben die opdrachten te maken met de Bibliotheek. Interesse? Neem dan contact op met ons Servicebureau (088-0062929) en maak een afspraak. Per kind kost de deelname 7,50 euro. BiebEscape is geschikt voor groepen met minimaal 8 en maximaal 12 kinderen.


Sterrenpalet haalt oud papier op

EIBERGEN - Woensdagmiddag 4 juli gaan de leerlingen van het Sterrenpalet weer de wijk in om oud papier op te halen. Papier wordt alleen opgehaald in de straten waar de kinderen van tevoren een briefje in de bus hebben gedaan. De kinderen zijn te herkennen aan hun gekleurde hesjes, zo vallen zij op in de straat maar nog belangrijker, in het verkeer.

Overigens is er de mogelijkheid om elke schooldag 's morgens oud papier te brengen bij het Sterrenpalet locatie de Huenderstraat. Er staan van 8.00 tot 11.00 uur karren klaar bij de ingang van het schoolplein daar kan het oud papier in gedaan worden.
Van de opbrengst kan de school weer leuke activiteiten doen voor de kinderen. Het motto luidt: 'Stel de kinderen niet teleur en zet uw oud papier voor de deur.'


Pubquiz bij De Stier

EIBERGEN - Café De Stier houdt op woensdag 4 juli een Pubquiz, een algemene kennisquiz die bestaat uit acht ronden met vragen, muziekfragmenten, foto's en audiotracks.

Meedoen kan individueel of met een team van maximaal vijf personen. Een foutloze ronde levert wat versnaperingen op en het winnende team ontvangt eeuwige roem en een rondje van de zaak.

Café De Stier is aan de Kleine Hagen 6 in Eibergen. Aanvang is om 20.00 uur, eindtijd is 23.00 uur. Deelname aan de quiz bedraagt 2 euro per persoon.