Issi en Sjoerd met hun gewonnen beker. Foto: PR
Issi en Sjoerd met hun gewonnen beker. Foto: PR

Issi en Sjoerd clubkampioen 2018

EIBERGEN - Zaterdag 23 juni vonden de clubkampioenschappen van Gymnastiekvereniging Odival Eibergen plaats in de Pickerhal. Aan deze clubkampioenschappen hebben 55 jongens en meisjes deelgenomen.

Bij de allerjongste deelnemers van deze morgen is Lotte Floors eerste geworden, Liselot ten Bruin tweede en Jikke van Os derde. Bij de meisjes geboren in 2010/2009 wist Issi Karel de eerste plaats te bemachtigen, Fleur Giesen tweede en Esmee Stomp derde. B
ij instap meisjes D3 recreatief turnen is Julia Wensing eerste geworden, Carmen Domagalska tweede en op de derde plaats is Danischa Wijnstra geƫindigd. Bij de instap selectie D2 was de gouden medaille voor Bo Thesseling, zilver voor Floor Temmink en Britt Krabben mocht de bronsen medallie in ontvangst nemen. Eefke Tankink werd eerste bij de pupillen, Maaike Koenders tweede en Elsbeth Koenders derde. Bij de jongens wist Sjoerd de Groot eerste te worden, Mart Wissink tweed en op de derde plaats eindigde Jack Bussink.

Issi Karel behaalde deze morgen de meeste punten bij de meisjes en mocht de wisselbeker in ontvangst nemen. Bij de jongens was deze voor Sjoerd de Groot.