Schilderkunst in de Grote Kerk Neede

NEEDE - De bekende Aaltense kunstschilder Ger-Jan Voerman stelt zijn schilderijen -kunststijl realisme- tentoon in de Grote Kerk in Neede.

Het heldere en sfeervolle interieur leent zich uitstekend voor kunst exposities als deze.
In de maand juli kunnen de zondagse kerkgangers hiervan alvast genieten. In de maand augustus is de kerk ook elke woensdagmiddag open van 14.00 tot 16.30 uur.
Evenals voorgaande jaren verzorgen dan gastvrouwen en -heren rondleidingen en zij geven informatie over alles wat met deze kerk te maken heeft. Tijdens deze woensdagmiddagen wordt het orgel bespeeld door Grietje Hensens, Ab Heuvelink en Ad Krijger. Hartelijk welkom.
Meer informatie over Ger-Jan Voerman staat op zijn site.


www.gvoerman.nl


Sebo Personeels-diensten bij Tractorpulling Lochem

REGIO - Wie legt met het meeste vermogen en met de juiste banden de grootste afstand af tijdens de Tractorpulling 2018 in Lochem? Zaterdag 4 augustus vindt al weer voor de 35ste keer deze spannende wedstrijd plaats waarbij de gehele top van het Nederlands deelnemersveld aantreedt. Zware motoren, brullende pk's, de geur van verbrande diesel; de toeschouwers wacht een waar spektakel.

Sebo Personeelsdiensten, sponsor van de teams Bandit en Lucky Ducky, ondersteunt de organisatie van dit evenement door het belangeloos inzetten van personeel voor het opbouwen en afbreken van de tribunes. Tijdens de Tractorpulling in Lochem is Sebo Personeelsdiensten met een stand aanwezig met informatie over het uitzendbureau en kunnen werkzoekenden zich direct in laten schrijven voor een baan. Voor wie niks van het evenement wil missen of eerst de mogelijkheden wil verkennen, is ook van harte welkom op de vestiging van Sebo Personeelsdiensten in Markelo, aan de Grotestraat 34a. Geen vervoer of geen rijbewijs? Op verzoek komt Sebo Personeelsdiensten ook aan huis.


Marktorgel-concert Elske te Lindert

LOCHEM - Op woensdag 11 juli geeft Elske te Lindert om 11.30 uur het eerste marktorgelconcert in de serie marktconcerten in de St. Gudulakerk Markt 4, van de Stichting Gudula Cultureel. De marktconcerten op de woensdag zijn sinds jaar en dag geliefde en drukbezochte concerten.