Lynn Bouwmeester springt met Coposta naar eerste prijs

NEEDE - Op het zomerconcours te Heeten heeft Lynn Bouwmeester uit Neede met haar pony Coposta van Tojopehoeve Z een eerste prijs gewonnen bij het springen in de klasse M. Deze werd in handicap verreden in de categorieën C/D/E. De combinatie wist na een foutloze eerste ronde een snelle tijd van 45.20 sec. neer te zetten in de barrage. Lynn en Coposta komen uit voor ponyclub Diepenheim.


Alzheimer Café Berkelland over Dagvoorzieningen in Berkelland

BERKELLAND - De afdeling Oost-Gelderland van Alzheimer Nederland organiseert haar maandelijkse Alzheimer Café in Borculo op dinsdag 10 juli in het Grand café van het woonzorgcentrum Careaz J.W. Andriessen aan de Koppeldijk 40 in Borculo. Geopend van 19.30 uur tot 21.00 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur.

Het Alzheimer Café is voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met dementie. Lotgenoten ontmoeten elkaar en kunnen met elkaar in gesprek gaan over de dingen die zij meemaken of bezighouden.
Het thema van deze maand is: Dagvoorzieningen in Berkelland. Partners en familie nemen de zorg van hun naaste met dementie meestal vanzelfsprekend op zich. Aanvullend op deze zorg kunnen mensen met dementie ook gebruik maken van dagvoorziening. Maar wat betekent dat en hoe kom iemand daar? Het Voormekaarteam vertelt hierover en de dagvoorziening bij Careaz wordt bezocht.
Meer informatie op de site www.alzheimer-nederland.nl/regios/oost-gelderland of bel naar Alzheimer Nederland, Oost-Gelderland: 06-13514411.