De deelnemers aan de vierde viswedstrijd. Foto: PR
De deelnemers aan de vierde viswedstrijd. Foto: PR

Tess Kloppenburg wint vierde jeugdviswedstrijd

DIEPENHEIM - Vrijdag 6 juli is de vierde viswedstrijd voor de jeugd van Hengelaarsvereniging Het Simmetje Diepenheim gehouden aan de Berkel Beekvliet te Borculo.

De opkomst was iets minder, want er deden helaas maar zeven vissers mee, maar dat mocht de pret niet drukken, want alle vissers wisten één of meerdere vissen te vangen. Het weer was geweldig en de vangst was goed. In totaal werden er 37 vissen gevangen waarvan acht maatse. Het was nieuwkomer Tess Kloppenburg uit Diepenheim die de eerste plaats op eiste met 85 cm. Op de tweede plaats eindigde Marvin Klein Braskamp uit Neede, ook een nieuwkomer, met 76 cm en de derde plaats was voor nieuwkomer Jette Meijerink uit Diepenheim met 35 cm. Dit was tevens de laatste viswedstrijd voor de grote vakantie.

De eerstvolgende wedstrijd (vijfde) wordt - na de vakantie - gehouden op vrijdag 31 augustus aan de Berkel (Kulsdom) te Lochem. Iedereen die mee wil vissen, moet voor de gezamenlijke reis naar de vislocatie om uiterlijk 18.00 uur aanwezig zijn op de parkeerplaats van Zalencentrum Beltman te Diepenheim.